- Araç
- Golf 7 1.4 TSI 125 DSG Highline
Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkür ettim.
Aramıza hoşgeldin. Keyifli forumlar.Herkese merhaba ben Ömer Aydın. 23 yaşındayım. Samsunda yaşıyorum. 2013 golf 7 comfortline sahibiyim. Aranıza yeni katıldım. Kendimce aracımı doldurmaya çalışıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 46120
Merhaba sevgili Golf severler. Ben de İstanbul'dan, 2016 1.4 tsi highline DSG Golf ile aranıza katılmış bulunuyorum.
Benim ilk Golf'um, ilk aracım, ilk heyecanım... O yüzdendir ki çoğu konuda inanılmaz cahilim. Şimdiden uyarayım sorularım ile tecrübeli, bilgili arkadaşları yorabilirim. 1-2 haftadır forumda dolaşıyorum, merak ettiğim, anlayabildiğim konuları okuyorum. Tabi bu arada paylaştığınız araçlarınıza da görüyorum, maaşallah çok güzel araçlarınız var. Hepinize kazasız, belasız, keyifli sürüşler diliyorum. :masallah:
Herkese merhaba ben Ömer Aydın. 23 yaşındayım. Samsunda yaşıyorum. 2013 golf 7 comfortline sahibiyim. Aranıza yeni katıldım. Kendimce aracımı doldurmaya çalışıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 46120
Merhaba golf tutkunu arkadaşlar
Ben aydın vag camiasında eski sayılırım..
Eski golf7- yeni golf 8 alacaklardanım.
Foruma bilgi alışverişi için katılmaktayım.
Tüm golf tutkunu arkadaşlarıma selam olsun
İstanbul üsküdarda yaşıyorum.
Merhaba arkadaslar ismim kaan boluda yaşıyorum ön muhasebede çalışıyorum herkese selamlar
2016 dan beri foruma üyeyim
obd pro sahibiyim az cok anlarım boludaki arkadaslar fikir alışverişinde bulunabiliriz
2016 golf 1.6 tdı highline eski aracım şimdiki aracım 2017 1.4 tse highline
Ekli dosyayı görüntüle 46234