Ben Kimim? / Tanışma Konusu

@necoishere Hoşgeldiniz. Keyifli Forumlar.

Nejmettin mi, Necmettin mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Herkese merhaba ben Ömer Aydın. 23 yaşındayım. Samsunda yaşıyorum. 2013 golf 7 comfortline sahibiyim. Aranıza yeni katıldım. Kendimce aracımı doldurmaya çalışıyorum.

6BA4EF7E-48B1-48C8-B701-5665B63A0771.jpeg

Merhaba golf tutkunu arkadaşlar 

Ben aydın vag camiasında eski sayılırım..

Eski golf7- yeni golf 8 alacaklardanım.

Foruma bilgi alışverişi için katılmaktayım.

Tüm golf tutkunu arkadaşlarıma selam olsun

İstanbul üsküdarda yaşıyorum.

@Vagaydin Sizde hoşgeldiniz. Sizede keyifli forumlar.

İsminiz nedir?

Merhaba arkadaslar ismim kaan boluda yaşıyorum ön muhasebede çalışıyorum herkese selamlar

2016 dan beri foruma üyeyim

obd pro sahibiyim az cok anlarım boludaki arkadaslar fikir alışverişinde bulunabiliriz

2016 golf 1.6 tdı highline eski aracım şimdiki aracım 2017 1.4 tse highline 

A001395B-AFBD-4910-8DC5-0B37D60FB6EB.jpeg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba sevgili Golf severler. Ben de İstanbul'dan, 2016 1.4 tsi highline DSG Golf ile aranıza katılmış bulunuyorum. 
Benim ilk Golf'um, ilk aracım, ilk heyecanım... O yüzdendir ki çoğu konuda inanılmaz cahilim. Şimdiden uyarayım sorularım ile tecrübeli, bilgili arkadaşları yorabilirim.  :)  1-2 haftadır forumda dolaşıyorum, merak ettiğim, anlayabildiğim konuları okuyorum. Tabi bu arada paylaştığınız araçlarınıza da görüyorum, maaşallah çok güzel araçlarınız var. Hepinize kazasız, belasız, keyifli sürüşler diliyorum.  :masallah:

Herkese merhaba ben Ömer Aydın. 23 yaşındayım. Samsunda yaşıyorum. 2013 golf 7 comfortline sahibiyim. Aranıza yeni katıldım. Kendimce aracımı doldurmaya çalışıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 46120

Merhaba golf tutkunu arkadaşlar 

Ben aydın vag camiasında eski sayılırım..

Eski golf7- yeni golf 8 alacaklardanım.

Foruma bilgi alışverişi için katılmaktayım.

Tüm golf tutkunu arkadaşlarıma selam olsun

İstanbul üsküdarda yaşıyorum.

Merhaba arkadaslar ismim kaan boluda yaşıyorum ön muhasebede çalışıyorum herkese selamlar

2016 dan beri foruma üyeyim

obd pro sahibiyim az cok anlarım boludaki arkadaslar fikir alışverişinde bulunabiliriz

2016 golf 1.6 tdı highline eski aracım şimdiki aracım 2017 1.4 tse highline 

Ekli dosyayı görüntüle 46234

Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz

Keyifli forumlar  :sofor:

Herkese Merhaba,

Ben Mert, bir süredir forumu keyifle takip ediyordum, artık üye olma zamanı geldi :)

İlaç sektöründe çalışıyorum ve bir çocuk babasıyım. Aracımız Kırmızı 2014 Golf Comfortline 1.2 TSI DSG Işık + Sürüş paket.

Saygılar.

Mert

Geri
Üst Alt