Hoşgeldiniz, bayağı uzun zamandır Golf kullanıyormuşsunuz.Merhabalar Adım Erhan 2014 yılından beri Golf 7 1.2 tsi aracım var.
Herkse iyi forumlar dilerim
Foruma katılışınız gecikmiş bile diyebilirim

Hoşgeldiniz, bayağı uzun zamandır Golf kullanıyormuşsunuz.Merhabalar Adım Erhan 2014 yılından beri Golf 7 1.2 tsi aracım var.
Herkse iyi forumlar dilerim
Forumumuzdan önce Golçüymüş.Hoşgeldiniz, bayağı uzun zamandır Golf kullanıyormuşsunuz.
Foruma katılışınız gecikmiş bile diyebilirim![]()
Golf sahipliğiniz forumdan eski.Evet 8 sene oldu.Forumu takip etmeye çalışıyordum zaman zaman.ancak ilk kez yazdım
Golf 7 1.4 tsıHocam hoşgeldiniz iyi forumlar. Aracınız nedir
Çelik ben 33 yaşındayım istanbuldan katılıyorum golf tutkusu nedeniyle buraya üye oldum tüm forumdaş arkadaşlara iyi forumlar diliyorum
Hoşgeldiniz keyifli forumlar Kayseri'den selamlarMustafa ben 38 yaşındayım golf 7 alarak Kayseri'den aranıza katıliyorum
Hoş geldinizmerhaba arkadaşlar Berat ben. Afyonkarahisar da yaşıyorum. 1.2 TSI midline plus mk7 sahibiyim.
Hoş geldinizmerhaba arkadaşlar evren ben. istanbulda yaşıyorum. 41 yaşındayım. mk7 sahibiyim.
Teşekkürler.Hoş geldiniz
merhabalar Afyonkarahisar da yaşıyorum.merhaba arkadaşlar Berat ben. Afyonkarahisar da yaşıyorum. 1.2 TSI midline plus mk7 sahibiyim.