Hoşgeldiniz keyifli forumlar, keyifli sürüşler dilerim.Herkese selamlar
Golf 7.5 comfortline 1.0 TSI manuel ile aranıza katılıyorum. 25 yaşındayım. Kayseri’de yaşıyorum. Herkese iyi forumlar dilerim
Tanıştık mı şimdi?Herkese selamlar.
2017 Golf 7.5 1.6 TDI Manuel Comfortline aracımız var. Forumu 2 3 aydır takip ediyorum ama tanışmak şimdiye nasipmiş.
Herkese iyi forumlar.
Profilinize baktığım kadarıyla kim olduğunuzu, adınızı, hangi alanda çalıştığınızı, nereli olduğunuzu, nerede yaşadığınızı göremiyorum. Siz foruma yeni katılan birine bu bilgileri vermezken, foruma yeni katılan birinin hakkında bilgi sahibi olmak istemeniz biraz ironik.Tanıştık mı şimdi?
Kimsiniz adınız nedir? Hangi alanda çalışıyorsunuz, nerelisiniz, nerede yaşıyorsunuz gibi hakkınızda bilgi sahibi olabileceğimiz bilgilerde olabilir.
Mesajınızdan aracınız hakkında bilgi aldık sizin hakkınızda sıfır bilgi.
Forumdakilerin çoğu bilir Adanalı olduğumu, Adana'da yaşadığımı, 56 yaşında olduğumu, adımın Ahmet ve emekli olduğumu.Profilinize baktığım kadarıyla kim olduğunuzu, adınızı, hangi alanda çalıştığınızı, nereli olduğunuzu, nerede yaşadığınızı göremiyorum. Siz foruma yeni katılan birine bu bilgileri vermezken, foruma yeni katılan birinin hakkında bilgi sahibi olmak istemeniz biraz ironik.