- İsim
- Mehmet MAKAS
Hoşgeldiniz Hocam, Eren bende, elektrik elektronik müh okuyorum kısmetse 4 sene sonra bitircez okuluydnbngl dedi:Aydın Bingül. Ankara'da ikamet ediyorum. Elektrik ve elektronik mühendisiyim. 1.2 comfortline dsg ile aranıza katıldım.
Aslında hala alışabilmiş değilim. İlk defa bir hatcback araca, ilk defa bir dizel araca, ilk defa dsg otomatik bir araca sahip oldum ) ne çok ilk yaşattı araç bana şu ana kadar bana net olarak hissettirdiği konfor. Jettada konforluydu hakkını yemeyeyim ama bu başka geldi bana. İlerleyen zamanlarda daha açıklayıcı olabilirim diye düşünüyorum.yusuf dedi:@mandufla
Hoş geldiniz hocam. Aracınız da hayırlı olsun. Jetta'dan golfe geçmek neler hissettirdi size. Farkları yazmanızı istesek?
Orhan Hocam o sondaki emoji neden. Neden ağlamaklı. Yoksa ben mi yanlış biliyorum anlamını o emojinin. [emoji15]Orhan Hoca dedi:Hoşgeldin hocam. hayırlı olsun aracınız. :'(Deniz.
Matematik öğretmeniyim.
37 yaşındayım.
9 yaşında bir kız babasıyım.
2010 jetta 1.4 tsi manuel comfortline aracımı sattiktan sonra yeni aracı
Çarşamba günü aldım.
1.6 tdi dsg Highline ile elimden geldiğince aktif olarak forumda yer almak, golf ile ilgili bilmediklerimi sizlerden öğrenmek için aranizdayim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi