Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Abormen dedi:
Selam Arkadaşlar;

Ben Ahmet,

Yaş 39,  Tokat'dan.

Aracım GOLF 1,4 TSI Comfortline Manuel Titanyum Gri

İyi forumlar dilerim.
Aramıza hoş geldiniz  değerli Ahmet Hocam

Abormen dedi:
Selam Arkadaşlar;

Ben Ahmet,

Yaş 39,  Tokat'dan.

Aracım GOLF 1,4 TSI Comfortline Manuel Titanyum Gri

İyi forumlar dilerim.
Aramıza hoş geldiniz hocam.

vwolverine dedi:
Osman ;29 yaşındayım, Elektrik_Elektronik Müh'yim Bursa'da yaşıyorum Aslen Balıkesirliyim, evliyim, 2015 Hazirandan beri Golf7 sahibiyim,Site ye yaklaşık kurulumdan beri üyeyim ama fırsatım olup yazamadım, silwer hocamız baştacımız:) herkese sevgiler saygılar. Haa unutmadan Beşiktaşlıyım..
Değerli Hocam;

aramıza hoş geldiniz.

Dostlarımız arasında yerinizi almanıza çok sevindim.

Aktif katılımınızı bekliyorum..

Herkese Merhaba ;

Ben Ender Beden Eğitimi öğretmeni,Sporcu ve Eğitmenim.Trabzonda ikamet etmekteyim. Kahramanmaraş/Andırın ilçesindenim. 35 Yaşındayım. 4 yaşında bir Kızım var. sporu ve spora dair herşeyi severim... Golf mü? Onun Yeri Çok ayrı :) o Yaşanan bir Metal, yürüyen bir Aşktır.
Değerli Hocam;

Atlamışım kusuruma bakmayın.

(geç de olsa :)   )aramıza hoş geldiniz.

Sanırım son sözünüz slogan olacak kadar güzel..

Herkese merhaba ;

8 ekim 2015 'de golf 1.2 tsi 110 HP Manuel aracımı teslim almış bulunuyorum.35 Yaşındayım ve makine mühendisiyim ,aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum ,site çok iyi ve benim gibi ilk kez vw kullananalar için çok pratik bilgiler bulunuyor.

Herkese tekrar merhaba

emrzemrz dedi:
Herkese merhaba ;

8 ekim 2015 'de golf 1.2 tsi 110 HP Manuel aracımı teslim almış bulunuyorum.35 Yaşındayım ve makine mühendisiyim ,aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum ,site çok iyi ve benim gibi ilk kez vw kullananalar için çok pratik bilgiler bulunuyor.

Herkese tekrar merhaba
Aramıza hoş geldiniz hocam. Bolca mühendis mevcut sitede :)

Geri
Üst Alt