Aramıza hoş geldiniz. Anahtarda bir krom detay görüyorum sanki.erdincarda dedi:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoş geldiniz hocam. Böyle güzel bir araç varsa foto isteriz bol bolKasırgachn dedi:Merhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf 7 2015 1.4tsi 125 dsg highline gün batımı kırmızısı sonradan görünüm gticam tavan vs bol muhabbetler ve yararlı paylaşımlar.
Buda nacizane yapım aşamasından bi kareyusuf dedi:Hoş geldiniz hocam. Böyle güzel bir araç varsa foto isteriz bol bolMerhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf 7 2015 1.4tsi 125 dsg highline gün batımı kırmızısı sonradan görünüm gticam tavan vs bol muhabbetler ve yararlı paylaşımlar.
İşlemleri de merak eden bolca arkadaş vardır.
En dikkat çekecek yer tamam o zamanKasırgachn dedi:Buda nacizane yapım aşamasından bi kareHoş geldiniz hocam. Böyle güzel bir araç varsa foto isteriz bol bolMerhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
İşlemleri de merak eden bolca arkadaş vardır.
Hoşgeldiniz Hocam aramıza, aracınız çok güzel, güle güle kazasız belasız binmeniz dileğiyleKasırgachn dedi:Merhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf 7 2015 1.4tsi 125 dsg highline gün batımı kırmızısı sonradan görünüm gti [emoji4] cam tavan vs bol muhabbetler ve yararlı paylaşımlar.
Değerli Hocam;erdincarda dedi:Golf tutkunlarına Merhaba.. Edirnede yaşıyorum 27 yaşındayım. 2015 yazılı 2016 model 1.2 tsi 110hp comfortline manuel beyaz golf sahibiyim [emoji3]
Değerli Cihan Hocam;Kasırgachn dedi:Merhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf 7 2015 1.4tsi 125 dsg highline gün batımı kırmızısı sonradan görünüm gti [emoji4] cam tavan vs bol muhabbetler ve yararlı paylaşımlar.
Hoşbulduk hocam teşekkür ederim[emoji4]silvershadow dedi:Değerli Cihan Hocam;Merhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.