Aramıza hoş geldiniz. Anahtarda bir krom detay görüyorum sanki.erdincarda dedi:![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoş geldiniz hocam. Böyle güzel bir araç varsa foto isteriz bol bolKasırgachn dedi:Merhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf 7 2015 1.4tsi 125 dsg highline gün batımı kırmızısı sonradan görünüm gticam tavan vs bol muhabbetler ve yararlı paylaşımlar.![]()
Buda nacizane yapım aşamasından bi kareyusuf dedi:Hoş geldiniz hocam. Böyle güzel bir araç varsa foto isteriz bol bolMerhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf 7 2015 1.4tsi 125 dsg highline gün batımı kırmızısı sonradan görünüm gticam tavan vs bol muhabbetler ve yararlı paylaşımlar.![]()
İşlemleri de merak eden bolca arkadaş vardır.
En dikkat çekecek yer tamam o zamanKasırgachn dedi:Buda nacizane yapım aşamasından bi kareHoş geldiniz hocam. Böyle güzel bir araç varsa foto isteriz bol bolMerhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
İşlemleri de merak eden bolca arkadaş vardır.![]()
Hoşgeldiniz Hocam aramıza, aracınız çok güzel, güle güle kazasız belasız binmeniz dileğiyleKasırgachn dedi:Merhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf 7 2015 1.4tsi 125 dsg highline gün batımı kırmızısı sonradan görünüm gti [emoji4] cam tavan vs bol muhabbetler ve yararlı paylaşımlar.
Değerli Hocam;erdincarda dedi:Golf tutkunlarına Merhaba.. Edirnede yaşıyorum 27 yaşındayım. 2015 yazılı 2016 model 1.2 tsi 110hp comfortline manuel beyaz golf sahibiyim [emoji3]
Değerli Cihan Hocam;Kasırgachn dedi:Merhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf 7 2015 1.4tsi 125 dsg highline gün batımı kırmızısı sonradan görünüm gti [emoji4] cam tavan vs bol muhabbetler ve yararlı paylaşımlar.
Hoşbulduk hocam teşekkür ederim[emoji4]silvershadow dedi:Değerli Cihan Hocam;Merhabalar ; ben cihan tekirdağdan uzun zamandır takip ediyorum sizleri ancak yazmaya fırsatım olmamıştı.
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.