sedatygt
Üye
- İsim
- sedat
Aramıza hoşgeldiniz hocam, kendi aracınıza ait fotoğraflar ile hikayenizi anlatabilirsiniz işte benim golfüm bölümünde :'(Merhaba arkadaslar , abilerim;
Orduluyum orduda yasiyorum.adim sedat.25 yasinda ogretmenim.ilk arabami ve golfumu gecen ay aldim
Hocam esimin memleketine geldik somestr dolayisiyla.yollar cok karli oldugundan ve de acemiligim oldugundan arabayla gelmedim.valla ozledim arabamiyanina gidince zevkle paylasirimAramıza hoşgeldiniz hocam, kendi aracınıza ait fotoğraflar ile hikayenizi anlatabilirsiniz işte benim golfüm bölümünde :'(
Deseniz ya hocam, aile ile buluşmuşsunuz fakat Golf'ünüze uzak kalmışsınız, buluşmanızı bekliyoruz o zaman bizde sabırsızlıklaHocam esimin memleketine geldik somestr dolayisiyla.yollar cok karli oldugundan ve de acemiligim oldugundan arabayla gelmedim.valla ozledim arabamiyanina gidince zevkle paylasirim
Sagolun hocam bende sabirsizlikla bekliyorumDeseniz ya hocam, aile ile buluşmuşsunuz fakat Golf'ünüze uzak kalmışsınız, buluşmanızı bekliyoruz o zaman bizde sabırsızlıkla
Hoş geldiniz,aracınız hayırlı olsun...Merhaba arkadaslar , abilerim;
Orduluyum orduda yasiyorum.adim sedat.25 yasinda ogretmenim.ilk arabami ve golfumu gecen ay aldim
Hoşgeldiniz HocamMerhaba arkadaslar , abilerim;
Hocam aramıza Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.Merhaba arkadaslar , abilerim;Orduluyum orduda yasiyorum.adim sedat.25 yasinda ogretmenim.ilk arabami ve golfumu gecen ay aldim
sağolun hocam.Hocam aramıza Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoş geldiniz.Merhaba arkadaslar , abilerim;
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldinizMerhaba arkadaslar , abilerim;
Hocam böylesine büyük bilgi havuzuna hoş geldiniz, çok memnun olduk sizleri aramızda görmektenHerkese iyi akşamlar.21 yaşındayım Tekirdağ/Çorlu'da yaşıyorum. İlk aracım Golf oldu 10 Kasımda teslim aldım
Hoş geldiniz,aracınz hayırlı olsun...Herkese iyi akşamlar.21 yaşındayım Tekirdağ/Çorlu'da yaşıyorum. İlk aracım Golf oldu 10 Kasımda teslim aldım