sedatygt
Üye
- İsim
- sedat
Aramıza hoşgeldiniz hocam, kendi aracınıza ait fotoğraflar ile hikayenizi anlatabilirsiniz işte benim golfüm bölümünde :'(Merhaba arkadaslar , abilerim;
Orduluyum orduda yasiyorum.adim sedat.25 yasinda ogretmenim.ilk arabami ve golfumu gecen ay aldim![]()
Hocam esimin memleketine geldik somestr dolayisiyla.yollar cok karli oldugundan ve de acemiligim oldugundan arabayla gelmedim.valla ozledim arabamiAramıza hoşgeldiniz hocam, kendi aracınıza ait fotoğraflar ile hikayenizi anlatabilirsiniz işte benim golfüm bölümünde :'(
Deseniz ya hocam, aile ile buluşmuşsunuz fakat Golf'ünüze uzak kalmışsınız, buluşmanızı bekliyoruz o zaman bizde sabırsızlıklaHocam esimin memleketine geldik somestr dolayisiyla.yollar cok karli oldugundan ve de acemiligim oldugundan arabayla gelmedim.valla ozledim arabamiyanina gidince zevkle paylasirim
![]()
Sagolun hocam bende sabirsizlikla bekliyorumDeseniz ya hocam, aile ile buluşmuşsunuz fakat Golf'ünüze uzak kalmışsınız, buluşmanızı bekliyoruz o zaman bizde sabırsızlıkla![]()
Hoş geldiniz,aracınız hayırlı olsun...Merhaba arkadaslar , abilerim;
Orduluyum orduda yasiyorum.adim sedat.25 yasinda ogretmenim.ilk arabami ve golfumu gecen ay aldim![]()
Hoşgeldiniz HocamMerhaba arkadaslar , abilerim;
Hocam aramıza Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.Merhaba arkadaslar , abilerim;Orduluyum orduda yasiyorum.adim sedat.25 yasinda ogretmenim.ilk arabami ve golfumu gecen ay aldim![]()
sağolun hocam.Hocam aramıza Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hoş geldiniz.Merhaba arkadaslar , abilerim;
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldinizMerhaba arkadaslar , abilerim;
Hocam böylesine büyük bilgi havuzuna hoş geldiniz, çok memnun olduk sizleri aramızda görmektenHerkese iyi akşamlar.21 yaşındayım Tekirdağ/Çorlu'da yaşıyorum. İlk aracım Golf oldu 10 Kasımda teslim aldım![]()
Hoş geldiniz,aracınz hayırlı olsun...Herkese iyi akşamlar.21 yaşındayım Tekirdağ/Çorlu'da yaşıyorum. İlk aracım Golf oldu 10 Kasımda teslim aldım![]()