alpay ipekgil
Üye
- İsim
- alpay
evet oto bakım ürünleri
Hoş geldiniz.Merhabalar, ismim Mert, İstanbul'da yasiyorum. Gecen Haziran ayinda ikinci el Golf 7 1.6 TDI DSG arac aldim. Forumu misafir olarak takip ediyordum, herkesin birbirine ettigi yardimlari gordukce benim de bi katkim olabilir, paylasimlara nacizane katilabilirim diye en sonunda uye oldum herkese simdiden keyifli forumlar, diger konu basliklarinda gorusmek uzere
Golf tutkunu dostlar arasına hoş geldiniz.Merhabalar, ismim Mert, İstanbul'da yasiyorum. Gecen Haziran ayinda ikinci el Golf 7 1.6 TDI DSG arac aldim. Forumu misafir olarak takip ediyordum, herkesin birbirine ettigi yardimlari gordukce benim de bi katkim olabilir, paylasimlara nacizane katilabilirim diye en sonunda uye oldum herkese simdiden keyifli forumlar, diger konu basliklarinda gorusmek uzere
Aramıza hoşgeldiniz Egemen HocamMerhaba arkadaşlar Trabzondan Egemen, 1.2 dsg Comfort 2015 sonlarında aracımı aldım. Başka bir golf forumuna üye olmuştum ama yılda 20bin küsür araç satan bir modele göre forumda çok az aktivite olduğunu görünce bir terslik olduğunu düşünüp golf tutkusu forumunu buldum. Faydalı zamanlar geçireceğimi umuyorum.
selamlar...
hoşbulduk çok teşekkür ederimAramıza hoşgeldiniz Egemen Hocam
Hoşgeldiniz...Merhabalar, ismim Mert, İstanbul'da yasiyorum. Gecen Haziran ayinda ikinci el Golf 7 1.6 TDI DSG arac aldim. Forumu misafir olarak takip ediyordum, herkesin birbirine ettigi yardimlari gordukce benim de bi katkim olabilir, paylasimlara nacizane katilabilirim diye en sonunda uye oldum [emoji4] herkese simdiden keyifli forumlar, diger konu basliklarinda gorusmek uzere [emoji4]