Hoşgeldiniz hocam,Arkadaşlar herkese merhaba; yirmi küsür aracım oldu ve bunları tamamına yakını Alman ve Japon araçların oluşmakta,aynı zamanda motorsiklet konusunada vakıfım,Bursa'da otomotiv sanayiinde Süreç iyileştirme ve Kalite sorumluluğu yapıyorum.Destek verebileceğim konular olursa yardımcı olmayı çok isterim.Bu arada aracım 2015 Golf Mk7 1.4 tsi 125hp comfortline olup Şimdi den destekleriniz için teşekkür ederim..
Değerli hocam;Arkadaşlar herkese merhaba; yirmi küsür aracım oldu ve bunları tamamına yakını Alman ve Japon araçların oluşmakta,aynı zamanda motorsiklet konusunada vakıfım,Bursa'da otomotiv sanayiinde Süreç iyileştirme ve Kalite sorumluluğu yapıyorum.Destek verebileceğim konular olursa yardımcı olmayı çok isterim.Bu arada aracım 2015 Golf Mk7 1.4 tsi 125hp comfortline olup Şimdi den destekleriniz için teşekkür ederim..
hocam aramıza hos geldınızArkadaşlar herkese merhaba; yirmi küsür aracım oldu ve bunları tamamına yakını Alman ve Japon araçların oluşmakta,aynı zamanda motorsiklet konusunada vakıfım,Bursa'da otomotiv sanayiinde Süreç iyileştirme ve Kalite sorumluluğu yapıyorum.Destek verebileceğim konular olursa yardımcı olmayı çok isterim.Bu arada aracım 2015 Golf Mk7 1.4 tsi 125hp comfortline olup Şimdi den destekleriniz için teşekkür ederim..
@egemen Bir hemşerim daha gelmiş hoş gelmişMerhaba arkadaşlar Trabzondan Egemen, 1.2 dsg Comfort 2015 sonlarında aracımı aldım. Başka bir golf forumuna üye olmuştum ama yılda 20bin küsür araç satan bir modele göre forumda çok az aktivite olduğunu görünce bir terslik olduğunu düşünüp golf tutkusu forumunu buldum. Faydalı zamanlar geçireceğimi umuyorum.
selamlar...
hoşbulduk,ilginiz için teşekkür ederim.Şu an yetkili serviste rapor tutuldu ,değişim için beklemedeyiz.Burada da aynı sorun ile alakalı bir topik oluşturdum değişim gelir gelmez arkadaşları bilgilendireceğim@DoğanRABACI
Doğan hocam aramıza hoşgeldiniz. golturkiye.net'de isminizi görmüştüm far kararma probleminiz vardı yanlış hatırlamıyorsam. Şuanki durum nedir ?