2014 tdi golf araçıma binen benzinli mi diyo o kadar sessiz cam açmak istemiyomMrb golf 8 i bılmem ama bende golf 7.5 2020 model var. Dısarıdan ses duyuluyor.
2015 model tdı vardı onun yalıtımı daha iyi idi.
Kalıteden çalıyorlar maalesef
Gemi nakliye aşaması gibi etkenler düşünülerek lastiklere max. psi (40-45 psi) hava basılır., lastiklerinizin havasını kontrol ettiriniz.Merhabalar,
Mart sonunda 2022 model golf style arac aldim. Yok sesi ve disarinin sesini cok duyuyorum. Bu sorunu yasayan var midir? Servise goturdum fakat normal dedi. Teşekkür ederim.
Araçtaki lastik marka/modeli nedir..?Tesekkur ederim. Kontrol edicem. Disarinin sesini cok duyuyorum bu konuda yorumunuz var midir?
Polo 2020 highline dan gectim. Polo daha sessiz diyebilirim. Gebze veya yakininda ikamet eden golf 8 sahibi biri varsa araclari karsilastirmak isterimGolf de nasıl bir beklentiniz var ? Bence Golf 7 , 8 e kıyasla çok daha sessiz ve kaliteli hissettiriyor. Yol sesi maalesef çok fazla golf 8 de. Artan üretim maliyetleri kaliteyi düşürmeye zorluyor üreticileri. Yani beklentiyi düşük tatmakta fayda var. Ben 2020 model a3 den geçtim golf 8 e. Arada uçurum var maalesef.