2022 model golf 1.5 eTSI Style var bende. Nisan 2022 de bayiden sıfır aldım. Golf 7.5 2018 önceki arabamdı. Golf 8 aracım şu an rutin bakım ve vites kolu arızası sebebi ile serviste. Hazır serviste iken ileri derecede yol sesi alması şikayeti için de değerlendirilecek. Cep telefonlarının desibel ölçme sistemi ile de kıyas yaptım. 8 bariz sesli. Altımda ikame 2023 passat vagon tipli araç var o da 7.5 gibi izole bir araç ve ses almıyor (Ölçüm yapmadım ama sessiz). Aynı araç ile kıyaslama şansım yok. Ama kıyaslama ihtiyacım da yok. Golf 8 in normalde 7.5 tan daha sessiz ya da onun kadar sessiz olması gerekmez mi? O zaman vw e neden o kadar para vereyim. Skoda alırım daha iyi. En azından daha geniş araçları var. Vw Müşteri hizmetleri beni arıyor. Aracınızda problem yok diyor. Soruyorum yol sesini, başka bir golf 8 araçla kıyas yapıldı mı? Olması gereken düzey nedir? Kriter nedir? Cevap yok. Diksiyonu düzgün, Kocaeli mi ne oralardan arayan yetkili biriymiş Doğuş otodan. Alırken test sürüşü yapma imkanım olsaydı keşke ama olmadı. Pişman oldum aldığıma. Bakalım satmayı düşünüyorum. Alabilirsem passat alacam. 10 numara araba .