- İsim
- Mehmet Mert
Montajdan sonraki ekran ve kameranin tampondaki goruntusunu paylasirsaniz sevinirim
Sizin sorununuzun nedeni bazı numaraların başında +9 olmaması. Çünkü gelen aramalar +9 uluslararası koduyla geliyor ve sizdeki numaralarda bu kod olmadığı için cihaz aynı numara olduğunu algılayamıyor. Rehberinizdeki numaraların başına +9 ekleyin telefonu cihazdan silip tekrar deneyin.Bu üründen bende taktım aracıma ama Bluetooth ile arama gelince rehberim de olan bazı kişilerin ismi görünüyor bazılarının ki görünmüyor birde hızlı aramaya kayıt ettiğim kişiler her defasında sıfırlanıyor kullanan arkadaşlar bu sorun ile karşılaştılar mı ? veya Nasıl bir çözüm önerirsiniz
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Hocam takan şaçları dökmüş hayırlı olsun cihaz uzun bir tanıtım videosu beklerim sizden hiç gereği yok bayağı bir bilen lazım@aaron Çok teşekkürler Hocam. Cihaz gelmeden iyice izleyim. [emoji4]
Rehber olayını hallettim , kullandığım başka bir uygulama üzerinden rehbere kayıt ettiğim kişilerin numaraları görünmüyormuş. Ama hala hızlı aramaya atadığım kişiler her arabaya binişimde sıfırlanıyorSizin sorununuzun nedeni bazı numaraların başında +9 olmaması. Çünkü gelen aramalar +9 uluslararası koduyla geliyor ve sizdeki numaralarda bu kod olmadığı için cihaz aynı numara olduğunu algılayamıyor. Rehberinizdeki numaraların başına +9 ekleyin telefonu cihazdan silip tekrar deneyin.
Hocam tüm rehberleri ve kullanıcılari silin. Tekrar telefonunuzu tanıtın. Sonra biryerde kaydetme vardı.Rehber olayını hallettim , kullandığım başka bir uygulama üzerinden rehbere kayıt ettiğim kişilerin numaraları görünmüyormuş. Ama hala hızlı aramaya atadığım kişiler her arabaya binişimde sıfırlanıyor
Serius Est Quam Cogitas
Bu kameranın size maliyeti ne oldu ve nereye taktınız, plaka lambasının oraya mı?@mehmetmert
Linkteki ürünü aldım
Rearview camera RCA/AVIN connector Wire parking camera 170 degree HD backup camera(Optional:Monitor/Rear Mirror/Parking Sensors)
http://s.aliexpress.com/vqu6JnU7
(from AliExpress Android)
Benim için kötü haber, satıcı bugün kargolayacağını söylemişti. bu haftasonundan sonra gelmesi lazım. Haftasonu İstanbuldayım, gelirse teslim alacak kimse yok.Benim kargolanmasinin 3. Gunu Turkiyeye giris yapmis,bakalim cuma olmadan gelir herhalde