Evet arkadaşlar bende aldım cihazı. Aynı Çinli arkadaştan Aidu -Patrick.
48 $ + 34.12 $ TNT kargo ile 82.12 Dolar'a geldi. 6 $ anten kablosuna verdim.
TNT'den aradılar, buraya 48 dolar yazmışlar ama biz yemeyiz, 120 dolar'dan işlem yapıp, vergi alırız dediler. 75 Euro yu geçmişsiniz dediler. Ee dedim 48 dolar'a aldım ya...
, öyle yazıyor orada. Ki düşük yazdırma ihtiyacı duymamıştım, aldığım fiyatı yaz demiştim. ( iyi ki öyle demişim, daha sonra dekont ve ekran görüntüsüyle doğrulattılar) Dediler banka dekontu varsa gönderin. Var dedim bekleyin, tabi banka dekontu 82,12 dolar'a tekabül edince biraz endişelendim fakat tam da 75Euro = 82,5 Dolar'a denk geldi için oradan yırttık çok şükür. Aliexpress hesabımda siparişe ait sayfanın 48 ürün+34.12 kargo yazan ekran görüntüsünü de atmıştım. Ürün TNT ile 5. günde teslim edildi.
Cihazı kendim taktım, kodlaması kaldı. Akşam üzeri piyanoblack kaplamayı sökeceğim diye, elimin 3-4 yerinde kesikler oluşmuş. Takacak arkadaşlar buna dikkat etsinler.
Cihazın ekran çözünürlüğü, dokunmatiği ve bluetooth özelliği çok hoşuma gitti açıkçası. Bizim araçlarımıza takılan composition color ın ne kadar kötü bir ünite olduğunu anlıyorsunuz.
Boş donanımlı renault sembollerde bile bluetooth var....