5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Bizden montaj yapabilecek kimse yok gibi. Apo usta montaj konusunda yardımcı olur. Fiyat ne der bilmiyorum.
O zaman okursa kendisinden haber bekliyorum ben yardımcı olur umarım takipteyim peki ne dersiniz bu aliexp deki oem park sensörleri hakkında

Sent from my iPhone using Tapatalk

O zaman okursa kendisinden haber bekliyorum ben yardımcı olur umarım takipteyim peki ne dersiniz bu aliexp deki oem park sensörleri hakkında

Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim araçta var golf 7 için olanı. Gayet güzel çalışıyor.

Merhaba arkadaşlar, mib alan arkadaşlarımızda kullanılmayan camera bağlantı kablosu varmıdır acep? Ben de çıkmadı ve cameram var arkada bağlamak için camera plug kablosuna ihtiyacım var.

@yusuf Hocam radyo için isimlerinin çıkması adına bir şey bulabildinizmi?

Hiç ilgilenmedim açıkçası :) spotify kullanıyorum artık. Radyo sd kart unuttum hepsini :)
Sorma Hocam, bir tek show radyoda Nihat'ı dinliyorum iş çıkışı, geri kalanında hep spotify, sd kart ve usb yi unuttum valla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Önümüzdeki ay bende gsm operatörü değiştirip artık mobil müzik dinlemeye geçeceğim inşallah :)  spotifyda çevrımdışı özelliği olsa bile Mevcut tarifede yetmiyor kota :)  

eski teypleri ne yaptınız? Satsan satılmaz atsan atılmaz yahu, Benimki evde duruyor öyle satılabilirmi ne dersiniz?

Önümüzdeki ay bende gsm operatörü değiştirip artık mobil müzik dinlemeye geçeceğim inşallah :)  spotifyda çevrımdışı özelliği olsa bile Mevcut tarifede yetmiyor kota :)  

eski teypleri ne yaptınız? Satsan satılmaz atsan atılmaz yahu, Benimki evde duruyor öyle satılabilirmi ne dersiniz?
Valla hocam kenara koydum ne olur ne olmaz diye , bu aldığımızın başına bir iş gelirse eskisini takarım diye düşünüyorum. Eğer satmak istiyorsanız Sahibinden'e 250-300 tl den satışa çıkarın,  belki ihtiyacı olan biri çıkabilir. 

Aynı ürünün 5.8 yada 6.5 inç olan versiyonunu bulamaz mıyız arkadaşlar ? 

Taobao.com da var fiyatı ama 250-260 dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.

@Fatih Tursun 

@Feyzal59 Yine alınabilir ama 5" olan baya baya ucuza geliyor gibi özellikle toabao da. Şimdi ben bunu taobao dan alsam cidden 40 dolara mı almış oluyorum ? Şaka gibi :) Kaç günde geliyormuş taobao da ve anten kablosu içinde mi ? 

edit: Taobao'dan alan oldu mu daha önce ? Örneğin bu linkteki ürünlerden hangisini almak lazım hepsinin fiyatı özellikleri farklı. Translate ile çevirdim ama alakasız sonuçlar çıkardı hurda ciddi kusurlu,hurda az kusurlu gibi sonuçlar çıkarıyor bunlar tam olarak ne ? . 120 yuan ürünün fiyatı 52 lira + kargo + aracı site komisyonu ile toplam 90 TL gibi bişeye geliyor sanırım ama hurda vs dediği için garipsedim. Tecrübeli bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Geri
Üst Alt