5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Evet uyguladım 5f olan kodların hepsini uyguladım 2 kez tekrar ettim ve ışık bölümünde ki lh/ch ek olarak hicbir menuyu goremiyorum sadece ambians ışık ayarları var o kadar.

@yusuf

Evet uyguladım 5f olan kodların hepsini uyguladım 2 kez tekrar ettim ve ışık bölümünde ki lh/ch ek olarak hicbir menuyu goremiyorum sadece ambians ışık ayarları var o kadar.

@yusuf
Ne zaman uyguladınız kodları. Görmediğiniz yerlerin bir fotosu var mı

Bu arada görsel park desteği gelmiş 20 dakka once baktigimda yoktu:)) @yusuf

@Feyzal59 hocam ışık bölümü biraz kısıtli bu cihazda coming leaving falan yok. Ama çalışıyorlar orada görünmese de.

Aynen gerek olduğun da vag com ile hallederiz artık şimdilik bunlar yeterli yalnız araç airbag hatası verdi uyarı ışığını sökerken zorladım galiba yada kablolar mi koptu anlamadım bu sorun da hallursa sabaha kendiliginden degmeyin keyfime:)) @yusuf

Aynen gerek olduğun da vag com ile hallederiz artık şimdilik bunlar yeterli yalnız araç airbag hatası verdi uyarı ışığını sökerken zorladım galiba yada kablolar mi koptu anlamadım bu sorun da hallursa sabaha kendiliginden degmeyin keyfime:)) @yusuf
Hatayı silin bir daha vermemesi gerekir. Sök tak esnasında olabilir öyle hatalar. 

@yusuf hocam şöyle bir hata aldım silinebilecek bir hata değil galiba gercekten birsey var aklıma sigorta yanması geliyor ama emin degilim airbag uyarı ışıklarının fişini kabloları kontrol ettim bi sıkıntı gormedim.

IMG_20160529_113751.jpg

Tamamdır yusuf @yusuf hocam dediginiz gibi yaptım halloldu arıza ışığı yanmadı bir daha teşekkürler

Yok @yusuf hocam suanlik bazı seyler gözükmese de herşey çalışıyor o yeter:))

Hi,

did anybody already find out, where to get Updates for the Radio?

Thank You!

Geri
Üst Alt