5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Haftasonu Yusuf hocanın kodla gösterge ekranını  türkçeye çevirmek için bilgisayarı eve götürdüm ama bir türlü zaman bulup kodlamayı yapamadım. :) inşallah yapıcam

@skysoblue85

Hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Peki bu kamerayı takınca kameranın olduğu plaka lambası beyaz renkte mi yanıyor? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf Hocam ufak bir sorunla karşılaştım. Vu media ekranını taktırmadan önce eski media üzerinden kış lastiği km uyarıcısını açık unutmuşum, geçen hafta sonu uzun yol yapınca farkına vardım, araç 140 km/h a gelince uyarı veriyor. Yeni taktığımız media ekranında lastik menüsü üzerinde bu uyarı ayarları görünmüyor, galiba böyle bir ekran yok yada yeniden kodlamak gerekiyor. Sizden ricam VCDS üzerinden bu uyarıyı nasıl kapatabilirim bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Media ekranına gelmesine gerek yok .  Biraz araştırdım ama fazla bir sonuç bulamadım. 17 Instruments üzerinden long coding hakkında bir kaç şey yazılmış ama hangi byte olduğunu bilmiyorum. 

@skysoblue85 hocam adaptasyon ekranlarında gördüm diye hatırlıyorum. Adaptasyonu gezerken illa 140 görürsünüz değer olarak. Speed diye aratin kolaylık olsun diye ;) ben de yapıp kaldırdım sonra. 5f ya da 17 adaotasyonda.

arkadaşlar benim necvox canımı sıkmaya başladı, ben de bu üründen sipariş vereceğim. patrik dediğiniz elemandan mı alayım yoksa taobao focus'tan mı? Focustan uygun ama sipariş eden arkadaşlar ne kadar sürede elde ettiler kargoyu?

Bende halihazırda geri görüş kamerası var, bakalım nasıl olacak, merak ettiğim diğer bir konu sonradan taktığım leaving home/coming home ve yağmur sensörü çalışacak mı.

@fatihan patric iyi satıcı 10 gün civarında geliyor. Söyleyin size geri kamera için gerekli aparatı da yollasin. Eski tanıttığınız şeyler bozulmaz ;)

@fatihan patric iyi satıcı 10 gün civarında geliyor. Söyleyin size geri kamera için gerekli aparatı da yollasin. Eski tanıttığınız şeyler bozulmaz ;)
Arada 50 dolardan 150 lira fark oluyormuş sanırım, bunla başka bir şey alırım araca :D halen daha ondan al diyorsan alacağım Yusuf hocam? :)

@yusufBiraz bekleme var sanırım, onu da dhl kargo seçeneğini kullanarak aşmayı planlıyorum şimdi bakalım ne kadara çıkıyor fiyat. Şu anda ilk ödeme 37 dolar :)

@fatihan DHL'de kullanırsanız kesinlikle gümrüğe takılıyor ve vergi veriyorsunuz, Patrick Aramex üzerinden gönderiyor ve 1 hafta sürüyor. Sonra'dan takılan leaving home/coming home ve yağmur sensörü çalışıyor fakat leaving home/coming home süre ayarlarını bir türlü ekrana getiremedim , bende mecbur VCDS üzerinden ayarladım. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

@fatihan DHL'de kullanırsanız kesinlikle gümrüğe takılıyor ve vergi veriyorsunuz, Patrick Aramex üzerinden gönderiyor ve 1 hafta sürüyor. Sonra'dan takılan leaving home/coming home ve yağmur sensörü çalışıyor fakat leaving home/coming home süre ayarlarını bir türlü ekrana getiremedim , bende mecbur VCDS üzerinden ayarladım. 
Değerli Hocam, 09 Central Electric>Security Access(31347)> 10 Adaptation> 

(1)Comfort illimunation.... --->Automatic

(2) Comfort İllimunation... ---> Active

(3)Comfort... ---> 30 sn

(4)... ---> (Size kalmış, fog light sisler. Low beam kısalar. Hangisinden yansın isterseniz onu seçin.)

(5)... ---> (İgnisition kontaktan çıkarınca, driver door kapıyı açınc yanması, size kalmış.)

(6) ---> 12LX

(7) ---> Enabled

(8) ---> Active

(9) ---> 30sn 

(10) ---> 46400 LX 

Olacak şekilde kodlar mısınız. 3-4 araçta bu kodlama ile çalıştırdık.

Sonucu da yazarsanız memnun olurum. :)

Geri
Üst Alt