5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Benim cihazda videoda anlatilan sekilde yaptim direksiyon kumandasi ve park asisst calismiyor. Onun haricinde long coding ile kadran selamlama, klima modu vs. Yaptim calisti

Teyp icin long coding durumu varmidir

Benim cihazda videoda anlatilan sekilde yaptim direksiyon kumandasi ve park asisst calismiyor. Onun haricinde long coding ile kadran selamlama, klima modu vs. Yaptim calisti

Teyp icin long coding durumu varmidir
Hocam yarın inşallah müsait zamanda bir karşılaştırma yaparız benim araç ile. Eğer kodlamalar aynı ise montajda sorun var gibi.

Tamam @yusuf hocam ben notebooku yanima alacam zaten musait oldugunuzda haber verin bakariz tesekkur ederim

@yusuf hocam nasil oldu bilmiyorum ama sabah arabaya bindim park pilot ekraba geldi :) ama mfa ekrani ve direksiyon tuslarindan cevapla calismiyor, sesli komutta sikinti yok

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf Hocama kodlama konusunda yardımlarından dolayı buradan da teşekkür etmek isterim tekrardan sağolun hocam 

arkadaşlar geçen bana volkswagen servisinden ikame bir Golf comfortline araç verdiler 4bin500 km de idi yani araç sıfır sayılır ve bu taktığınız MultiMedia nın aynı vardı. Hatta telefonu bağladım aracı stop edip kontağı çıkarınca Telefonunuzu Unutmayın diyor. Aliexpress de görünce ben de aynısı olduğunu anlamıştım. Ama tabi cihazın mfa ekranıyla ilgili veya şu bu sorunu hiçbirşekilde yoktu. Araçlar aynı olduğuna göre belki VW bu cihazla birlikte kablo yapısını da değiştirmiştir diye düşünüyorum. Bu MIB 2. versiyonlar sadece Composition color a değil tüm diğer Multi Media seçeneklerine çıktı. 6.5 ekranlar da MIB 2 ye geçti. Yani torpidodaki cihazlar değişti. 8" Discover Pro da MIB 2 ye geçmiş VW nin sitesinde de yazıyor e-bay de de MIB 2  diye geçiyor. Yeni sistemlerin ortak özelliği Apple Car play ve Mirrorlink desteklemeleri.

@m.unlu Servisin verdiği araçtaki , usb girişi media cihazı üzerinde miydi , yoksa vitesin önündeki eşya gözünde mi?

@m.unlu o zaman aynı cihaz değil hocam, bizdekiler de usb cihaz üzerinde. Size verdikleri araçta connectivity paket vardır. 

@m.unlu hocam 4000tl discovery pro gayet iyi fiyat. Bir yanlışlık olmasın bu işte :)

@m.unlu araç midline ise discovery pro midline uymuyor. Comfort falan ise kodlama ile çözülür.

Bizim cihazda radyo dinlerken  Bt bağlıyken telefondan navigasyon vs. birşeyleri açtığınızda telefondaki o an sesli yönlendirmeyi teybe göndermiyor ancak bt ile müzik dinlerken yada görüşme yaparken o an telefondaki anlık sesi teybe yönlendiriyor sizde de böylemi?

Geri
Üst Alt