skysoblue85
Üye
siz yanlış hatırlamıyorsam ender elektronikte montaj yaptırmış tiniz . ender elektronikte gorusseniz size belki yardımcı olabilir sizde burada paylaşırsınız ayni sorunu yaşayan diğer arkadaşlarda sizin sayenizde sorunu çözmüş olurlar...@yenerhocaAynı sorun bende de var .
Yusuf zaten konuyu en iyi takip edip yönlendiren ve konuda yararlı paylaşımda bulunan sen sin emeğine sağlık teşekkürler...@efsane77 radyo isimleri gelmiyor. Şimdilik tabi deneme yanılma ile çalışmalarım sürüyor [emoji6] htc desire 820 telefoNumda o tuş çalışıyordu. Samsung s5 var şu an akşam deneyecegim onu da.
Hocam benzin tüketim olarak anlık tüketim falan geliyor bende.@skysoblue85 MFA ekranından bahsediyorsanız (göstergedeki ekran) oraya bu alttaki 3 bilgi gelmiyor. Sistemin kendi ekranında mevcut yakıt tüketimi
1) Müzik bilgilerini
2) Benzin tüketim bilgilerini
3) Telefon rehberi
Cent. Elec.-> security access -> adaptation-> (2)comfort ilimunation... Kanalı aktif mi? Değilse aktif yapın.[SIZE=inherit]birde comming home ve leaving home cihaZın ekranında nasıl getirebiliriz onada bakabilir sen memnun olurum[/SIZE]
bu bence elektronik bir sorun özellikle aracın tüm ambiyans aydinlatmasi söndükten 20sn sonra cihazın ışıklarının gidip gelmesi... bu konuda ender elektronik den bilgi almak daha iyi olacaktır... sende cihazı orda montaj yaptığın için sana cevap verirler diye düşünmüştüm@efsane77 Ender de yaptırdım fakat adamların başı yeteri kadar kalabalık, 2 soru soruyorum, çok zor cevap alıyorum . En iyisi kablo gelince kendim deneyeceğim.