5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@yenerhocaAynı sorun bende de var . 
siz yanlış hatırlamıyorsam ender elektronikte montaj yaptırmış tiniz . ender elektronikte gorusseniz size belki yardımcı olabilir sizde burada paylaşırsınız ayni sorunu yaşayan diğer arkadaşlarda sizin sayenizde sorunu çözmüş olurlar...

arkadaşlar radyo ekranında istasyon isimleri çıkmıyor ...

hafızaya aldığımız radyonun ismi çıkmıyor sadece 98.7mhz yazıyor sizlerde de aynı mi?

direksiyon üzerindeki sesli komut lg g3 telefonla birlikte bağlandığımda desteklemiyor diye hata mesajı çıkıyor bu özelliği kullanan arkadaşlar var mi? yoksa benim telefonum mu desteklemiyor başka telefonlarala kullanan arkadaşlar var mi?

@efsane77 radyo isimleri gelmiyor. Şimdilik tabi deneme yanılma ile çalışmalarım sürüyor ;) htc desire 820 telefoNumda o tuş çalışıyordu. Samsung s5 var şu an akşam deneyecegim onu da.

@efsane77 radyo isimleri gelmiyor. Şimdilik tabi deneme yanılma ile çalışmalarım sürüyor [emoji6] htc desire 820 telefoNumda o tuş çalışıyordu. Samsung s5 var şu an akşam deneyecegim onu da.
Yusuf zaten konuyu en iyi takip edip yönlendiren ve konuda yararlı paylaşımda bulunan sen sin emeğine sağlık teşekkürler...

birde comming home ve leaving home cihaZın ekranında nasıl getirebiliriz onada bakabilir sen memnun olurum

@skysoblue85 MFA ekranından bahsediyorsanız (göstergedeki ekran) oraya bu alttaki 3 bilgi gelmiyor. Sistemin kendi ekranında mevcut yakıt tüketimi

1) Müzik bilgilerini
2) Benzin tüketim bilgilerini
3) Telefon rehberi

@skysoblue85 MFA ekranından bahsediyorsanız (göstergedeki ekran) oraya bu alttaki 3 bilgi gelmiyor. Sistemin kendi ekranında mevcut yakıt tüketimi

1) Müzik bilgilerini
2) Benzin tüketim bilgilerini
3) Telefon rehberi
Hocam benzin tüketim olarak anlık tüketim falan geliyor bende.

@yusuf yanlış bilgi vermiş olabilirim o zaman. Bir tane CAR menüsünde bilgi yok diyor. O menüde daha önce benzin tüketimleri yok muydu? Yarın tekrar bakacağım.

@fcsrn Şu kablo gelmedi bir türlü, gelse de bende uğraşıcağım herşeyle.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@efsane77 Ender de yaptırdım fakat adamların başı yeteri kadar kalabalık, 2 soru soruyorum, çok zor cevap alıyorum .  En iyisi kablo gelince kendim deneyeceğim. 

@efsane77 Ender de yaptırdım fakat adamların başı yeteri kadar kalabalık, 2 soru soruyorum, çok zor cevap alıyorum .  En iyisi kablo gelince kendim deneyeceğim. 
bu bence elektronik bir sorun özellikle aracın tüm ambiyans aydinlatmasi söndükten 20sn sonra cihazın ışıklarının gidip gelmesi... bu konuda ender elektronik den bilgi almak daha iyi olacaktır... sende cihazı orda montaj yaptığın için sana cevap verirler diye düşünmüştüm

bu ürünü alan arkadaşlar satıcılarına sorabilir mi anahtar takılı değilken cihazın tuş takımı ışıklarının yanması için yapılabilecek bir şey var mı (kodlama filan) zaten tuş takımı ışıklarını yakmayı başarırsak 2. sorun ortadan kalkar sanırım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt