5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@Ender evet hocam. Bu yeterli telefon için. Kodladiginiz an gelir telfon bilgisi ve cevap verme tuşu çalışır

Kodlama işi tamam Yusuf Hocam. biraz daha uğraşacağım üzerinde bakalım neler bulacagiz?

One Life Live it.!!!

yeni mib 2 cihazımızı yener hoca ile birlikte sipariş verdik. kargo geldiği gün. hemen araçlara montaj yaptık...

Yusuf arkadaşın kod yönlendirmesi ender hocanın da 15.7 kablo ile kodlamasiyla yapılması gereken kodlamaları yaptık...

buradan yusuf ve ender hocaya teşekkürler sağolsun gece 24de kadar bize telefonda destek verdi yusuf hoca....

ürünü alıp kullanan arkadaşlara bir SORUM olacak...

anahtarı konaktan çıkardıktan sonra teyp açtığımda teyp açılıyor fakat cihazın ışıkları ( düğme ışıkları ) yanmıyor...

2.sorum araç kontak kapalı araç ambiyans aydınlatması ( ayak aydınlatma , kapı seri led) çalışıyorken cihaz kapalıyken araç içi aydınlatma kendiliğin de kapandığında teyp ışıkları 1 seferliğine yanıp sönüyor....

bu durum başına gelen varmı? sizlerde bu yazdıklarıma dikkat ederseniz bana da cevap verebilirsiniz belki.....

şimdiden teşekkürler

Aynı söylenenler benim cihazda da var. kendi cihazında anahtar kontakta değilken cihazın düğmesine basıp açtığınızda mib cihazın  tuşları ışık vermeyen ve iç aydınlatmalar söndüğünde cihazda bu tuşların ışığı 1 kere yanıp hemen sönen var mı

Ben bu konulara pek dikkat etmedim. Gözüme de çarpmadı. 

Bence şu an MFA ekranıyla ilgili 3 eksik var. 
1) Müzik bilgilerinin gelmemesi
2) Benzin tüketim bilgilerinin gelmemesi
3) Telefon rehberinin gelmemesi

Bunun dışında bir sorun görmüyorum şahsen. (ingilizce olması dışında tabi)

@Cersahin araçtaysanız bir deneyin anahtar kontağa takılı değilken açtığınızda cihaz üstündeki tuşların ışığı yanıyormu

@Cersahin canın sağolsun ama araç kontağı açık değilken cihaza elektrik geliyor. gelmese cihaz zaten çalışmaz ama kontak açık değilken cihaz çalışmasına rağmen tuşların aydınlatmasının olmaması bence yazılımsal birşey tabi bizimkilerde sorun yoksa :)

diğer taktıran arkadaşlardan da yorum alabilirsek bütün cihazlar mı böyle anlarız

@efsane77Hocam biraz önce otoparka inip dediklerinizi kontrol ettim. 1. bahsettiğiniz sorun bendede aynı düğme ışıkları yanmıyor, fakat bu durum öncekinde de aynıydı. 2. sorun bende görünmüyor. 

Aynı söylenenler benim cihazda da var. kendi cihazında anahtar kontakta değilken cihazın düğmesine basıp açtığınızda mib cihazın  tuşları ışık vermeyen ve iç aydınlatmalar söndüğünde cihazda bu tuşların ışığı 1 kere yanıp hemen sönen var mı
arkadaşlar bu sorun hakkında sizler de araçlarınızı kontrol edip burada paylasirsaniz faydalı olacaktır....

@skysoblue85 bu olay hemen olmuyor

aracı çalıştırıp stop ettikten ve anahtarı kontaktan çıkardıkttan yaklaşık 20 sn sonra ambiyans aydınlatma ışıkları sönünce bi elektrik gelip gitmesi gibi tuşların ışığı yanıp sönüyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

sonradan sensör ve auto konumlu far anahtarı taktırmıştım ama eski cihazda bunlar ekranda görünürken yeni cihaz ekranında görünmüyor @mse muhammed hocam belki bunla ilgili bir fikir verebilir

Geri
Üst Alt