5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@yusuf  benim de Sygic Car deneme sürümü screen resolution hatası veriyor. Navigasyonu kullanamıyorum. Sebebi de Samsung un CarMode uygulaması Mirrorlink için default atanmış olması olabilir. Sol kenarda Home, Exit, Info gibi tuşlar biraz yer kaplıyor. Sygic ekran çözünürlüğü hatası veriyor. 
 Onun dışında hemen herşey yolunda :)  Samsung la uyum sağladı. 

Bizim bu cihazlarda wince 6.0 var usb sine uyumlu bir wifi adaptör taksak miracast olarak yansıtamazmıyız acep :)  

Sizlere bir güzel haber daha mfa ekranını türkçe yaptım ve türkçe karakter sorunlarının önüne geçmiş olduk ;) 20160503_194342.jpg20160503_194350.jpg20160503_194402.jpg

@yusuf hocam harikasiniz birde cihazi Turkce yapabilsek super olacak,

Nasil yapiliyor mfa ekrani?

Mirrorlinki kesintisiz yapmak için de çalışmalarım sürüyor. Discovery pro için geçerli olan hareket halinde vidyo izleme kodu bizim içinde geçerli büyük ihtimalle. Bu kod sadece vag can pro isimli kablo ile yapılıyor. Bu kod aracı cihaza hareket etmiyormuş gibi gösteriyor. Bakalım bir kablo alabiliriz ortak :) olduğuna kesin emin olursam birlik olur bir kablo alırız.

@Ender CİHAZLAR HAZIRDA BEKLİYOR :)

bu arada yusuf hocamın bahsettiği mfa ekranda türkçe karakter desteği yani yeni alınan cihaz ara yüzü türkçe olmamış :(  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yenerhoca yener hocam bu çok kötü bir sistem. Araya 2. Bir cihaz gibi birşey koyuyorlar. En iyi cihaz bu aldığımız. Bluetooth kalitesi yeter. Camlar açıkken bile karşı taraf net ses alıyor ;)

@yusuf eski cihazlara oluyorsa bizimkilere de olur diye düşünmüştüm

hatta tv izlenebilir mi diye düşünmüyor değilim

@yusuf Hocam elinize sağlık, bu karakter sorunu gözüme çok takılıyordu, kablom geldiği an deneyeceğim. Gerçi ingilizce yol bilgisayarına alıştım hatta daha çok hoşuma gitti :)

Bir de bu gün sabah farkettim, cihazın ekranı az da olsa ısınıyor , sizde de bu ısınma var mı? 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt