5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Samsung'un S7 Edge modelini dün satın aldım ve aracıma bağladım. Samsung Car Mode uygulaması oldukça kullanışlı MirrorLink için. Fakat Sygic Car ekranını boyut olarak daha da küçültüyor ve sorun oluyor bu. Bu akşam Here ve Google Maps ile deneyeceğim. 

Ekli dosyayı görüntüle 3668

Ekli dosyayı görüntüle 3669

Ekli dosyayı görüntüle 3670

Ekli dosyayı görüntüle 3671

Ekli dosyayı görüntüle 3672
Mirrorlink üzerinden Android Auto çalışıyor mu ? 

Arkadaşlar geri görüş kamerası siparişi verdim biraz önce, ne yazık ki orjinal geri görüş kamerasının 400$ olması nedeniyle , daha önce media cihazını aldığım kişi ile görüşerek, onun tavsiye ettiği kamerayı aldım. Linkini aşağıda veriyorum.http://tr.aliexpress.com/item/AV-REAR-VIEW-CAMERA-For-VW-Golf-5-6-7-JETTA-Mk5-MK6-TIGUAN-Passat-B6/32652038028.html
Stokta Yüksek Kalite Sinosmart HD Otopark Reversing Kamera Volkswagen 2013 CC 2014 Golf 7 Scirocco Serisi için

http://s.aliexpress.com/vUJf2Q3E

(from AliExpress Android)

bu geri görüş kamerası da iyi gibi...

@efsane77Benim aldığım üründe de kablolama ürünü mevcut. Wireless olayı süper görünüyor fakat yeterli performansı veriyor mu? Ayrıca mib için video adaptörü var. 

@efsane77Benim aldığım üründe de kablolama ürünü mevcut. Wireless olayı süper görünüyor fakat yeterli performansı veriyor mu? Ayrıca mib için video adaptörü var. 
video adaptörü sende var mi yoksa satın mi alacaksın ? nasıl bir urun resmi vars paylaşırmısın

@efsane77 Kablo bende yok , kamera sipaşi verirken yanında istedim. Fakat media ekranını şimdi alanlara yanında hediye olarak geliyor. 

Patrick ile konuştum, kablo uclarını no:6 ve no:12 olacak şeklinde bağlıyacakmışız.

VCDS code: 04 'ten 14'e çekilecekmiş.  

Ekli dosyayı görüntüle 3791

Selamlar, Bende farklı araç var (skoda octavia mib1 platform) mib2 platformlu mirrorlink özellikli orijinal bolero multimedya sistemi aldım herşeyiyle çalışıyor fakat yetkili servisden aldığım mirrorlink kodunu bi türlü aktif edemedik işlem sonunda hata verdi, alt yapıları golf ile aynı olduğundan bilginiz vardır belki; herhangi bir kodlama gereklimi? Mirrorlinki açma şansımız varmıdır

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selamlar, Bende farklı araç var (skoda octavia mib1 platform) mib2 platformlu mirrorlink özellikli orijinal bolero multimedya sistemi aldım herşeyiyle çalışıyor fakat yetkili servisden aldığım mirrorlink kodunu bi türlü aktif edemedik işlem sonunda hata verdi, alt yapıları golf ile aynı olduğundan bilginiz vardır belki; herhangi bir kodlama gereklimi? Mirrorlinki açma şansımız varmıdır

Hocam bu işlemi yetkili servisin yapması gerekiyor. Onlarda aktif edemedi mi?

Hocam bu işlemi yetkili servisin yapması gerekiyor. Onlarda aktif edemedi mi?
Malesef edemedi hata verdi sonunda 1 gün uğraştılar, en son dedikleri cihaz araç şasi numarasına fabrikasyon olarak tanımlı olmadan olmazmış, inanmadım çünkü başka birisi yaptırmış ama nasıl yaptırdığını söylemedi :( cihazda şuan çalışmayan hiç bişey yok hepsini servis aktif etti bitek mirrorlink hariç :) bi kodlaması var ama bulamadım bi türlü

Değerli Hocam 

Öncelikle Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz. 

İPhone telefonlar tam uyumlu değiller maalesef. 

Mirrorlink zaten Android işletim sistemi ile çalışmak üzere konfigüre edilmiştir. 

Apple carplay uygulaması kurulmalı sizin cihazınıza...

Ya da telefon değiştirmeli demeye cesaret edemiyorum... eh malum iPhone kullanıcıları gayet Sadık kullanıcılar markalarına.... :)

Değerli Hocam Öncelikle Golf tutkunu Dostlar arasına hoş geldiniz. 

İPhone telefonlar tam uyumlu değiller maalesef. 

Mirrorlink zaten Android işletim sistemi ile çalışmak üzere konfigüre edilmiştir. 

Apple carplay uygulaması kurulmalı sizin cihazınıza...

Ya da telefon değiştirmeli demeye cesaret edemiyorum... eh malum iPhone kullanıcıları gayet Sadık kullanıcılar markalarına.... [emoji4]
Teşekkür ederim forumu takip ediyordum fakat ilk mesaj ve üyelik bu güne nasipmiş, asıl sorun iphone değil henüz mirrorlink özelliğini aktif edemedik, aslında skodadaki ismi Smartlink ve iphone ile rahat kullanılıyor hatta en stabil iphone ile kullanılıyor, bi çok arkadaşım iphone ile kullanmakta asıl sorun dediğim gibi cihaz menüsünde aktif edemedik ;)

@mkodalak hocam bir kodlama bulursanız vag kablosu ile deneriz. Yabancı forumları araştırın özellikle.

Araştırmalarım devam ediyor, teşekkür ederim

@efsane77 Kablo bende yok , kamera sipaşi verirken yanında istedim. Fakat media ekranını şimdi alanlara yanında hediye olarak geliyor. Patrick ile konuştum, kablo uclarını no:6 ve no:12 olacak şeklinde bağlıyacakmışız.

VCDS code: 04 'ten 14'e çekilecekmiş.  

/monthly_2016_04/IMG-20160427-WA0001.thumb.jpg.e48b7603b58ae67fb1dd4796f24d4d73.jpg
kamera ile ilgili var mi bir gelişme

kamera gelirse kodlama ve montaj hakkında bilgin var mi?

Geri
Üst Alt