5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@fcsrnPark sensörünün taktırırken, ekrana gelebilmesi için harici bir aparat taktılar ama ne yazık ki bu aparat yeni teyip ile uyumlu değil.  Bir iki ay böyle devam edeceğim sonra orjinal park sensörü taktırmayı düşünüyorum. 

@Orhan OkayTeşekkür ederim hocam.

O zaman ben taktıran diğer arkadaşlara sorayım en iyisi bu soruyu :)

Media ekranı üzerinde , coming home, leaving home saniye ayarlama ekranı gelen var mı arkadaşlar ? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@skysoblue85  bu arada ışık pakedi olmamasına karşın coming home özelliği çalışıyor. Arabayı kapatıp uzunları yakınca bir süre farlar yanıp kendiliğinden kapanıyor. Sebebini ben de bilmiyorum :)

@Orhan OkayComing -leaving home özelliği çalışıyor fakat ekrana saniye ayarları gelmedi, buda ilginç bir durum. Bir de cihaz da bazı ufak eksiklikler var , mesela car ekranında araç durumunu göremiyoruz yada sağ aynanın aşağ inme seçeneği görünmüyor. Çok önemli olmasada , olmaması garip geldi. 

@Orhan OkayComing -leaving home özelliği çalışıyor fakat ekrana saniye ayarları gelmedi, buda ilginç bir durum. Bir de cihaz da bazı ufak eksiklikler var , mesela car ekranında araç durumunu göremiyoruz yada sağ aynanın aşağ inme seçeneği görünmüyor. Çok önemli olmasada , olmaması garip geldi. 
Hocam "Far sensörü olan araçlarda coming hone özelliğini otomatik yapma" başlığını dün güncelledim. Kodlama yaparken o dediğim yerlere de bakma şansınız var mıdır?  Aynısını sağ ayna içinde.

@fcsrnHocam elimde kablo yok henüz, pazartesi sipaşini verdim. Daha önce ender elektronikte açtırdım, önceki ekranda görünüyordu fakat bu ekranda görünmüyor, Metin'e sorduğumda açık ama ekranda görünmüyor olabilir dedi. Bende kablo gelsin bütün kodları adam akıllı kendim kontrol edeceğim. 

@fcsrn benim araçta far sensörü yok işte, sorun orda :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
@skysoblue85 @Orhan Okay Bahsini ettiğim kanalı aşağıya ekliyorum. Far sensörü olan ya da olmayan farketmez, menüye gelmesi için bu kanalın active olması lazım.

09-Central Electric

16-Security Acces

Kodu girin 31347

10-Adaptation 

( 2 )- Comfort illumination- meneesteuerung coming home werkseinstellung

Bu kanalın "active" olması lazım. Eğer Active olduğu hhalde gelmiyorsa aklıma başka birşey gelmiyor  :000339-medium:

Geri
Üst Alt