5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@efsane77 radyo ve ses kalitesi aynı. Mirrorlink çalıştırdım bu arada çok güzel çalıştı. Arkadaşın telefon olduğu için hemen geri verdim. Full mirrorlink için arayış içindeyim ;)

@yusuf Hocam mirrorlinkte haritalar, navigasyon vs. açıldığında araç hareket haline geçince kapatılmaması için işlem yapılabiliyormuş. Denk geldiniz mi böyle bir işleme?

@umitbt evet hocam denk geldim. Kendi telefonum için uğraşıyorum. Birşey bulursam buradan herkese haber vereceğim.

Ben bugun ilgili kodlamalari da @yusuf ve @fcsrn yardimlariyla hallettim. İkisine de bana kodlama destegi verip kodlamayi genel hatlariyla ogrettikleri icin tesekkur ederim.

yusuf hocam hareket halindeyken navigasyon kapanıyor mu acaba ?

@xbaracudax mirrorlink destekli navigasyon kapanmaz. Htclerde google maps de kapanmıyor galiba denemek lazım.

@fcsrnCumartesi Ender Elektronik'e tekrar gittim, Metin bey saolsun tekrar yardımcı oldu. Fakat şöyle bir durum var ben de vcds üzerinden park sensörü yardım ekranı gelmiyor, o yüzden bit değerlerini değiştiremedik. Galiba bu Meta'nın aleti farklı bir yöntem kullanıyor. Bu gün sabah Doğuş Maslak'a bıraktım, bakalım o sonuç alabilecek mi . Görsel destek ekrana gelmiyor fakat sensörler devreye girdiğinde müzik sesi kısılıyor valla ben bu işten anlamadım. 

Hocam sizden ufak bir ricam var , en son sürüm olan vag-com kablosunu nereden alabilirim ? 

Edit: Servisten haber geldi, ne yazık ki görsel desteği onlarda açamadılar. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@skysoblue85 Sygic MirrorLink çalışıyor. Maps ve Here 'ı denemem gerek bugün. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt