Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...
@efsane77 radyo ve ses kalitesi aynı. Mirrorlink çalıştırdım bu arada çok güzel çalıştı. Arkadaşın telefon olduğu için hemen geri verdim. Full mirrorlink için arayış içindeyim
@yusuf Hocam mirrorlinkte haritalar, navigasyon vs. açıldığında araç hareket haline geçince kapatılmaması için işlem yapılabiliyormuş. Denk geldiniz mi böyle bir işleme?
Ben bugun ilgili kodlamalari da @yusuf ve @fcsrn yardimlariyla hallettim. İkisine de bana kodlama destegi verip kodlamayi genel hatlariyla ogrettikleri icin tesekkur ederim.
@fcsrnCumartesi Ender Elektronik'e tekrar gittim, Metin bey saolsun tekrar yardımcı oldu. Fakat şöyle bir durum var ben de vcds üzerinden park sensörü yardım ekranı gelmiyor, o yüzden bit değerlerini değiştiremedik. Galiba bu Meta'nın aleti farklı bir yöntem kullanıyor. Bu gün sabah Doğuş Maslak'a bıraktım, bakalım o sonuç alabilecek mi . Görsel destek ekrana gelmiyor fakat sensörler devreye girdiğinde müzik sesi kısılıyor valla ben bu işten anlamadım.
Hocam sizden ufak bir ricam var , en son sürüm olan vag-com kablosunu nereden alabilirim ?
Edit: Servisten haber geldi, ne yazık ki görsel desteği onlarda açamadılar.
Samsung'un S7 Edge modelini dün satın aldım ve aracıma bağladım. Samsung Car Mode uygulaması oldukça kullanışlı MirrorLink için. Fakat Sygic Car ekranını boyut olarak daha da küçültüyor ve sorun oluyor bu. Bu akşam Here ve Google Maps ile deneyeceğim.
@skysoblue85 Bugün bende denedim siz meta markada görsel destek olduğunu söyleyince. Ama bende de select ekranında 10- park assist kısmı çıkmadı malesef