Hocam inanın bir fikrim yok. Sadece başka bazı değerler denenebilir. Sizin sensoru kim taktı?@yusuf Bu gün Ender Elektronik'e taktırdım, fakat ön arka park sensörünü açamadı. Park sensörünün orjinal olmadığı için açamadığını belirtti, benim anlamadığım daha önceki cihaz da çalışan ön arka park sensörü aynı sinyali yollamıyor ki de ekran da görülemedi merak ettim. Patrick'in yaptığı şekilde deneyelim dedim ama bende öyle yapıyorum dedi. Valla ne yapacağımı şaşırdım Yusuf, bu sensörler ekrana gelmediği için tekrar çıkartmayı düşünüyorum, sence bunun çözümü varmıdır?
Media ekranına mı gelmiyor Yusuf hocam ?Hocam ozaman sana daha detaylı bir soru. Rehber gelmiyor ekrana o nasıl gelecek
Hocam Zenec'in VCDS'te nasıl göründüğünü hiç bilmiyorum o yüzden bişey diyemiyorum.@MSE hocam zenec de bu baglantilari yapabilir miyiz bir bilginiz var mi ? Yada duydunuz mu? Golf 6 larda yapiliyor ancak 7 henuz yeni.
Hocam daha önceden media ekranında OPS çıkıyordu dediniz değil mi ?@umitbtNe yazık ki, Meta marka takıyorlar.
@skysoblue85 Yanılmıyorsam, Select'e girdikten sonra (10)park yardımı seçeneğine girip coding--> long coding helper--->byte 2--->bit0 işaretlenecek.Hocam daha önceden media ekranında OPS çıkıyordu dediniz değil mi ?
Aynı leonda ki gibi Eren@skysoblue85 Yanılmıyorsam, Select'e girdikten sonra (10)park yardımı seçeneğine girip coding--> long coding helper--->byte 2--->bit0 işaretlenecek.
Aynen, zaten medya üniteleri mi deyim beyinleri mi deyim artık ne ise o aynı olduğu için fabia-golf-leon felan ışık kanallarında ufak farklar olsa da genel olarak aynı kodları kullanıyor.Aynı leonda ki gibi Eren
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi