5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@yusuf Bu gün Ender Elektronik'e taktırdım, fakat ön arka park sensörünü açamadı. Park sensörünün orjinal olmadığı için açamadığını belirtti, benim anlamadığım daha önceki cihaz da çalışan ön arka park sensörü aynı sinyali yollamıyormu ki ekran da görülemedi merak ettim. Patrick'in yaptığı şekilde deneyelim dedim ama bende öyle yapıyorum dedi.  Valla ne yapacağımı şaşırdım Yusuf, bu sensörler ekrana gelmediği için tekrar çıkartmayı düşünüyorum, sence bunun çözümü varmıdır? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf Bu gün Ender Elektronik'e taktırdım, fakat ön arka park sensörünü açamadı. Park sensörünün orjinal olmadığı için açamadığını belirtti, benim anlamadığım daha önceki cihaz da çalışan ön arka park sensörü aynı sinyali yollamıyor ki de ekran da görülemedi merak ettim. Patrick'in yaptığı şekilde deneyelim dedim ama bende öyle yapıyorum dedi.  Valla ne yapacağımı şaşırdım Yusuf, bu sensörler ekrana gelmediği için tekrar çıkartmayı düşünüyorum, sence bunun çözümü varmıdır? 
Hocam inanın bir fikrim yok. Sadece başka bazı değerler denenebilir. Sizin sensoru kim taktı? 

@yusufİşin ilginç yanı herkeste esc off çıktı bende çıkmadı, ya Ender farklı birşey yaptı, yada benim arabada bir farklılık var. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam ozaman sana daha detaylı bir soru. Rehber gelmiyor ekrana o nasıl gelecek :)
Media ekranına mı gelmiyor Yusuf hocam ?

iPhone'da bluetooth ayarlarında kişileri eşzamanla diye bir seçenek var o tarz bişey olabilir mi bı sıkıntı ?

@MSE hocam zenec de bu baglantilari yapabilir miyiz bir bilginiz var mi ? Yada duydunuz mu? Golf 6 larda yapiliyor ancak 7 henuz yeni.
Hocam Zenec'in VCDS'te nasıl göründüğünü hiç bilmiyorum o yüzden bişey diyemiyorum. 

@skysoblue85 Yanılmıyorsam, Select'e girdikten sonra (10)park yardımı seçeneğine girip coding--> long coding helper--->byte 2--->bit0 işaretlenecek.
Aynı leonda ki gibi Eren :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ekranın artılarını Bluetooth ve mirorlink olarak video çeksenizde olay biraz daha otursa

Kodlama falan kafamız karıştı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu ekranın artılarını Bluetooth ve mirorlink olarak video çeksenizde olay biraz daha otursa

Kodlama falan kafamız karıştı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Doğru diyorsunuz hocam. Yarın bir video çekmeye çalışayım. ;)

Geri
Üst Alt