5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Türkçe için araştırmak lazım dedi colorın dosyaları uyar mı falan gibi bir konuştuk ama şu an için gelişme yok. Ekranlarda şu şekilde, direksiyondan gelen çağrıyı bitirme bekletme gibi özellikler kullanılabiliyor.
6bf90bf2d7dd74f2366a41133a306ab7.jpg
bb87bfa237900edc17854c316b45f1ac.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

@asmcn çok güzel hocam. Sadece kodlama ile yapıldı değil mı. Donanım falan yok. Bir de kodu çinli mı söyledi?

Kodu kendisi yaptı, donanımla alakalı bir şey yapılmadı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@asmcn hocam siz nerede oturuyorsunuz. Aracınızdaki kodun yedeğini alsam da diğer arkadaşlar olarak kullansak?

@yusuf Hocam toplu olarak hangi kodları yapmak gerekiyor bunları ekleyebilirmisiniz.

Hocam sadece bu ve park sensor kodu var. İlk mesaja ekleyeceğim.

Cinli arkadasin gonderdigi videoda ise yararsa onuda ekleyelim

Cinli arkadasin gonderdigi videoda ise yararsa onuda ekleyelim
Hocam ilk mesajı düzenledim. Çinli arkadaşın video park sensör işini hallediyor. Benim eklediğim resim telefon tuşunu aktif ediyor ve telefon ekranını açabilmemizi sağlıyor. Orada bir tane daha kod var resmini çekemedim ama bu kodun olduğu yerde. Onda da "audio active menu" gibi birşey yazıyor. Onu deaktif edince menuden audio gidiyor. Zaten şimdiye kadar hiç kullanmadım. Menüde olmasına gerek yok.

@yusuf ben bu menuleri bulmus ve mfa da acmistim. Resimleride yuklemistim buraya. Demek ki bilmeden de olsa bulmusum :) ama hala nereye nasil girdimde yaptim bilmiyorum. Bende zenec takili bunlari aktif ettim. Ve mfa ya bilgi gitmiyo. Hata kodu var bende hepsinde.Ekli dosyayı görüntüle 3553

@Salih Sayın Hocam sizde cihaz bunları desteklemiyor olabilir. Bizim cihaz aslında orjinal ile birebir bir cihaz. O yüzden herşey var. Menüye kapı kilitindeki sesli onay bile getiriliyor.

@yusufhocam bende de cikiyor hepsi. Bende sadece suan mfa baglantisi yok. Herseyi calisiyo ve sonradan acilan hersey gorunuyo. Zenecin ozellikleri arasinda mfa ya baglanti kuruyo diye ozellikle belirtilmis.zaten zenec vw uyumlu tek cihaz sonradan takilan. Navigasyon yonlendirme oklarini bile gonderir diye ozellik yaziyo.isvicre ile iletisime gecerek cogu sorunu cozduk ama bunlar laldi. Bunlarida hallettircem insallah. Golf 6 larda sorun yok ama bu 7 de platform farkli sorun var.

@yusuf birde hata kodu taratirmisiniz. 5f de hata kodu cikiyor mu ? Radyo yok gibi mi algiliyo. Muzik bilgilerini gondermeme bundan kaynakli olabilir. 17 information da olabilir hata kodu olarak. Hepsi ayni sorunu bilditiyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt