Yok hocam hata kodu yok. Bence bu cihaz onu desteklemiyor direkt olarak.@yusuf birde hata kodu taratirmisiniz. 5f de hata kodu cikiyor mu ? Radyo yok gibi mi algiliyo. Muzik bilgilerini gondermeme bundan kaynakli olabilir.
Yok hocam hata kodu yok. Bence bu cihaz onu desteklemiyor direkt olarak.@yusuf birde hata kodu taratirmisiniz. 5f de hata kodu cikiyor mu ? Radyo yok gibi mi algiliyo. Muzik bilgilerini gondermeme bundan kaynakli olabilir.
Hocam ürün orjinal zaten. Bu kadar başarılı kopya olamaz. Tuşların dönme hissiyatı vs... birebir aynı.Bu konu cok faydali gercekten, ben de almayindusunebilirim ilerde, aracin orijinalini bozmayi pek sevmesem de bu alet supermisbir de iphone ekrani ve kamera olursa baska eksik kalmaz sanirim
Biliyorum hocam urun orijinalmis okudum hepsini pek yazamasam da benim demek istedigim kendi arabamin orijinalini bozmamak istemem, cunku ben biraz sanssizimdir arac konusunda, herkes takar sorun cikmaz, ben takarim bir yerde sorun cikar kesin[emoji28][emoji28][emoji28]Hocam ürün orjinal zaten. Bu kadar başarılı kopya olamaz. Tuşların dönme hissiyatı vs... birebir aynı.
Vallahi hocam bluetooth başlı başına bu parayı eder. Üstüne mirrorlink de cabası. Usb zaten büyük ihtiyaç. Piyasası artmadan alın derim. Ben bu cihazı ve ayak aydınlatma seti ve ön arka park sensörü aldım bu satıcıdan. Çok güzel çıktı herşey. Araç bambaşka olduBiliyorum hocam urun orijinalmis okudum hepsini pek yazamasam da benim demek istedigim kendi arabamin orijinalini bozmamak istemem, cunku ben biraz sanssizimdir arac konusunda, herkes takar sorun cikmaz, ben takarim bir yerde sorun cikar kesin
Takipteyim ins ben de yapacagim biseyler , sizler cok faydali paylasim yapiyorsunuz[emoji108][emoji4]Vallahi hocam bluetooth başlı başına bu parayı eder. Üstüne mirrorlink de cabası. Usb zaten büyük ihtiyaç. Piyasası artmadan alın derim. [emoji4] Ben bu cihazı ve ayak aydınlatma seti ve ön arka park sensörü aldım bu satıcıdan. Çok güzel çıktı herşey. Araç bambaşka oldu [emoji4]
Hocam gelir kaygımız olmadığı için her şeyi paylaşabiliyoruzTakipteyim ins ben de yapacagim biseyler , sizler cok faydali paylasim yapiyorsunuz
Aynen öyle hocam o menü hiç çıkmıyor. Bence gerekte yok ona. Ben hiç kullanmadım onu öteki medya cihazında. Önemli olan telfon gelince cevap verebilmek.Videoyu ben 8. sayfa gibi koymuştum. Onu da ekleyebilirsiniz. Bu kodlama ekran görüntüsünü bana da attı PAtrick ama anlamadım tam ne yapılacak. Akşam deneyeceğim. Müzik bilgilerini de çıkartsak ben türkçe konusunu çok dert etmiyorum aslında.
Edit: Ya son sayfayı görmeden bu mesajı yazmışım. saçma oldu 8D
@yusuf hocam eline sağlık.
"audio active menu" deaktif edince 'Audio is currently not available' yazan ekran görünmüyor di mi?
Patricke ben attım bu arada görüntüyü. Dedim isteyene gönder.Videoyu ben 8. sayfa gibi koymuştum. Onu da ekleyebilirsiniz. Bu kodlama ekran görüntüsünü bana da attı PAtrick ama anlamadım tam ne yapılacak. Akşam deneyeceğim. Müzik bilgilerini de çıkartsak ben türkçe konusunu çok dert etmiyorum aslında.
Edit: Ya son sayfayı görmeden bu mesajı yazmışım. saçma oldu 8D
@yusuf hocam eline sağlık.
"audio active menu" deaktif edince 'Audio is currently not available' yazan ekran görünmüyor di mi?
Hocam ozaman sana daha detaylı bir soru. Rehber gelmiyor ekrana o nasıl gelecekYahu bu telefonu mfaya getirmek çok basit bişeydi. Forum büyüdü konuları takip etmekte zorlanıyorum. Bu sebeple çok geç gördüm burayı. Bir ara LCode2 ekranı açılmayan bir hocamıza bunu açtırmıştım aslında @yusuf eline sağlık hocam.
Sent from my iPhone using Tapatalk