5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Bu konu cok faydali gercekten, ben de almayindusunebilirim ilerde, aracin orijinalini bozmayi pek sevmesem de bu alet supermis[emoji4] bir de iphone ekrani ve kamera olursa baska eksik kalmaz sanirim[emoji16][emoji16]

Bu konu cok faydali gercekten, ben de almayindusunebilirim ilerde, aracin orijinalini bozmayi pek sevmesem de bu alet supermis
emoji4.png
bir de iphone ekrani ve kamera olursa baska eksik kalmaz sanirim
emoji16.png
emoji16.png
Hocam ürün orjinal zaten. Bu kadar başarılı kopya olamaz. Tuşların dönme hissiyatı vs... birebir aynı.

Hocam ürün orjinal zaten. Bu kadar başarılı kopya olamaz. Tuşların dönme hissiyatı vs... birebir aynı.
Biliyorum hocam urun orijinalmis okudum hepsini pek yazamasam da:) benim demek istedigim kendi arabamin orijinalini bozmamak istemem, cunku ben biraz sanssizimdir arac konusunda, herkes takar sorun cikmaz, ben takarim bir yerde sorun cikar kesin[emoji28][emoji28][emoji28]

Biliyorum hocam urun orijinalmis okudum hepsini pek yazamasam da:) benim demek istedigim kendi arabamin orijinalini bozmamak istemem, cunku ben biraz sanssizimdir arac konusunda, herkes takar sorun cikmaz, ben takarim bir yerde sorun cikar kesin
emoji28.png
emoji28.png
emoji28.png
Vallahi hocam bluetooth başlı başına bu parayı eder. Üstüne mirrorlink de cabası. Usb zaten büyük ihtiyaç. Piyasası artmadan alın derim. :)  Ben bu cihazı ve ayak aydınlatma seti ve ön arka park sensörü aldım bu satıcıdan. Çok güzel çıktı herşey. Araç bambaşka oldu :)

Vallahi hocam bluetooth başlı başına bu parayı eder. Üstüne mirrorlink de cabası. Usb zaten büyük ihtiyaç. Piyasası artmadan alın derim. [emoji4] Ben bu cihazı ve ayak aydınlatma seti ve ön arka park sensörü aldım bu satıcıdan. Çok güzel çıktı herşey. Araç bambaşka oldu [emoji4]
Takipteyim ins ben de yapacagim biseyler , sizler cok faydali paylasim yapiyorsunuz[emoji108][emoji4]

Videoyu ben 8. sayfa gibi koymuştum. Onu da ekleyebilirsiniz. Bu kodlama ekran görüntüsünü bana da attı PAtrick ama anlamadım tam ne yapılacak. Akşam deneyeceğim. Müzik bilgilerini de çıkartsak ben türkçe konusunu çok dert etmiyorum aslında.

Edit: Ya son sayfayı görmeden bu mesajı yazmışım. saçma oldu  8D

@yusuf hocam eline sağlık. 

"audio active menu" deaktif edince 'Audio is currently not available' yazan ekran görünmüyor di mi? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
izmir de telefon ekranı konusunda bana yardımcı olabilecek kimse var mı? 

Videoyu ben 8. sayfa gibi koymuştum. Onu da ekleyebilirsiniz. Bu kodlama ekran görüntüsünü bana da attı PAtrick ama anlamadım tam ne yapılacak. Akşam deneyeceğim. Müzik bilgilerini de çıkartsak ben türkçe konusunu çok dert etmiyorum aslında.

"audio active menu" deaktif edince 'Audio is currently not available' yazan ekran görünmüyor di mi? 
Aynen öyle hocam o menü hiç çıkmıyor. Bence gerekte yok ona. Ben hiç kullanmadım onu öteki medya cihazında. Önemli olan telfon gelince cevap verebilmek.

Patricke ben attım bu arada görüntüyü. Dedim isteyene gönder.

Yahu bu telefonu mfaya getirmek çok basit bişeydi. Forum büyüdü konuları takip etmekte zorlanıyorum. Bu sebeple çok geç gördüm burayı. Bir ara LCode2 ekranı açılmayan bir hocamıza bunu açtırmıştım aslında :) @yusuf eline sağlık hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yahu bu telefonu mfaya getirmek çok basit bişeydi. Forum büyüdü konuları takip etmekte zorlanıyorum. Bu sebeple çok geç gördüm burayı. Bir ara LCode2 ekranı açılmayan bir hocamıza bunu açtırmıştım aslında :) @yusuf eline sağlık hocam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam ozaman sana daha detaylı bir soru. Rehber gelmiyor ekrana o nasıl gelecek :)

@MSE hocam zenec de bu baglantilari yapabilir miyiz bir bilginiz var mi ? Yada duydunuz mu? Golf 6 larda yapiliyor ancak 7 henuz yeni.

Geri
Üst Alt