5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@fcsrnHocam sorun şurda , park yardımı seçeneğine girip bytler ı değiştirmedi doğrudan ops accept yaptı , belki bytleri değiştirse  belki çıkıcak ama denememek için uğraştı resmen, diyorum ki eski teybi taksan eski kodları ve byte değerlerini kontrol etsen olur mu diyorum, farketmez hepsi aynı diyor. Ya kesin long coding ayarı var, bu gün sinirle doğuş maslaktaki servisten arkadaşı aradım, pazartesi getir bizim arkadaş bir baksın dedi. Harbi harbi alıcam vag-com kablosunu kendim kodlayacağım bu gidişle. 

@fcsrnHocam sorun şurda , park yardımı seçeneğine girip bytler ı değiştirmedi doğrudan ops accept yaptı , belki bytleri değiştirse  belki çıkıcak ama denememek için uğraştı resmen, diyorum ki eski teybi taksan eski kodları ve byte değerlerini kontrol etsen olur mu diyorum, farketmez hepsi aynı diyor. Ya kesin long coding ayarı var, bu gün sinirle doğuş maslaktaki servisten arkadaşı aradım, pazartesi getir bizim arkadaş bir baksın dedi. Harbi harbi alıcam vag-com kablosunu kendim kodlayacağım bu gidişle. 
Hocam alın bir kablo, istediğiniz zaman istediğiniz kodu yaparsınız hem. Sıkıldıkça uğraşırsınız arabayla :D  Biz gereken desteği veririz her türlü :)

Kodlama da muhtemelen o bit işaretli değil bence. Onu işaretlese olay çözülecek gibi duruyor. (Eski teypte görsel destek var dediğinize istinaden konuşuyorum. Meta marka park sensörüne görsel destek ilk defa duydum valla :)  )

@fcsrnDaha önce Youtube'a koyduğum videonun linkini ekliyorum:

Yarın sabahtan tekrar gideceğim zaten bir kaç tane açmadığı özellik var.

Siz de ESC off geldi mi ? Ben de oda yok görünüyor.

@fcsrnAnladım Hocam, yarın Ender yerine Apo ustaya mı gitsem acaba diye düşünüyorum, uzak olmasa hemen gideceğim fakat trafik beni öldürüyor resmen ? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaslar bu cihazda tek anten girişi mevcut araç üzerinde mib de çift anten. girişli bu durumu nasıl çözdü yeni cihaz alıp montaj yapan arkadaşlar ...

bilgi verirseniz memnun olurum
1aaf7bfdede299196f1d290c27edf78f.jpg
f019869598e8f535016bdb3890d82a0c.jpg

böyle bir aparat mi aldınız yoksa...

araç üzerindeki çift anten girişinin tekini mi taktınız?

arkadaslar bu cihazda tek anten girişi mevcut araç üzerinde mib de çift anten. girişli bu durumu nasıl çözdü yeni cihaz alıp montaj yapan arkadaşlar ...

bilgi verirseniz memnun olurum

böyle bir aparat mi aldınız yoksa...

araç üzerindeki çift anten girişinin tekini mi taktınız?
Hocam ben saticidan o kabloyuda istemistim aparatiyla beraber geldi. En guzeli o kablodan temin edin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt