5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Müzik görünmese de olur. Telefon görünse yeter bana. Nasıl yapmış acaba ya da ne kadara yapacaktır. 

@CersahinEnder'den yarın randevu almak için aradım,sadece bluetooth çalıştığını belirtti, oda benim için yeterli yarın öğleden sonra gidip taktıracağım.

@yusufFiyatı sordum 70 tl dedi :)  Ama takmaya mı, yoksa kodlamaya mı anlamadım :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@skysoblue85 sadece bluetooth çalışıyor demek ne demek tam anlamadım. MFA'da sadece bluetooth mu çıkıyor demek istedi acaba. Nasıl kodluyor acaba keşke öğrenebilsek

@CersahinMFA'da sadece bluetooth çıkıyor demek istedi, kusura bakmayın yazdığım cümle devrik cümle olmuş, siz sorunca farkına vardım. 

@asmcn hocam nasıl oldu şu an. Haber bekliyoruz. Ekran görüntüsü de iyi olur.

Konuyu baştan itibaren takip etmeme rağmen,
Cihazı aldıktan sonra neler yapmam gerektiğini, cihazla yaşanan uyumsuzlukları, taktırmayı kime yaptıracağımızı, ne kadara yaptıracağımızı hala anlamadım.
Buradaki bir çok kişi isimlere ve terimlere aşina olabilir ama dışarıdan bakılınca cidden anlaşılmıyor arkadaşlar.

Bir an şüpheye düşüyorum farklı bir arabanın forumunda mı dolaşıyorum diye...

@samtualKusura bakmayın , buradaki bir çok kişi artık birbirlerinin dilinden anladığı için dışarıdan okuyanlar zorlanabiliyor. 

1. Cihazın uyum sorunu yok, fakat MFA ekranında (MFA = gösterge ekranın ortasında bulunan yol bilgisayarı)  çalan müzik bilgisinin gelmediğini söyledi arkadaşlar. Bir tek bu gün Ender Elektronik'e giden bir arkadaşımız , oranın sahibi Metin beyin gösterge ekranında bluetooth bilgilerini açabildiğini belirtti. 

2. Eğer aracınızda orjinal park sensörü varsa , aldığımız cihazın ekranında görünebilmesi için kodlanması gerekli. 

3. Mirrolink - Eğer kullandığınız cep telefonu android ve Mirrolink özelliği varsa, telefonu usb üzerinden cihaza bağlayıp, Mirrorlink'i destekleyen programları, cihaz üzerinden görebiliyorsunuz.

4. Yarın sabahtan  Ender Elektronik'e gidip taktırmayı düşünüyorum. 

http://enderelektronik.com.tr/

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kodlamayla yapti, radyo bilgisi icinde kodlama destegi aldiklari bir arkadasla gorusecek bilgilerimi aldi sonuca gore haber verecek. Ekran goruntusude atacagim, rehber yol bilgisayarina gelmiyor yalniz onu belirteyim bir yere yetisecrgimden sorma firsatim olmadi. Takmasi bilen ustanin elinde 10 dakika, sonrasinda diger islerle ugrastilar patrickle baglanti, yeni kablo cekip deneme vs.. Fiyat benim de 70 lira tuttu takilmasi, ayrica ops acikti direk oradan ekstra bir sey cikmadi, cok memnun ayrildigimi belirteyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adama yazıyorum ben eğer kodlamayı biz yapabilirsek çok iyi olur.

@asmcn Güzel haber oldu bu. İnanıyorum ki müziği de bir şekilde gösterge ekranına aktaracaklardır. Türkçe yükleme konusunda bir sorunuz oldu mu Metin Bey'e? 

Geri
Üst Alt