5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Birazdan aracı almaya gideceğim. Ozaman sorulara cevap verebilirim

Mirrorlink ile ilgili örnek çalışma yapabilirmisiniz arkadaslar

Benim gibi nasıl calistigini bilmeyen arkadaşlarımız için.

Apo usta cihazı taktı. Park sensörleri ile uyumlu fakat çalan şarkıyı bir türlü gösteremedik mfa ekranında. Onu satıcı ile konuşacağım. Arayıp fiyat alabilirsiniz. Çok fiyat vereceğini sanmam ender gibi.

@yusuf hocam. Vag kablosunu baglayinca radio hatasi veriyor mu bakabilir misin. Sorun aracin cihazi tanimamasi yada cihazin araca tanitilmamasindan kaynakli bisey olabilir mi ? Gerci ustte canbus kablolarinin yerleri degistirin demis satici sanirim.yada ben oyle anladim. Onu soyledin mi apo ustaya 

@Salih Sayın söyledim hocam. Müsait bir zamanda tekrar uğrayacağım yanına. Müziği hiç kullanmadım ama telefon orada görünse iyi olur :) bu arada voice tuşu çalışıyor :)

Merhabalar,

Herkes bluetooth yok diyor. Ben tam olarak anlamadım. 2016 modelde bluetooth yok mu? Ya da sadece sesli konuşma mı yok?

@yusufevet voice tuşu aktif oluyor ama benim telefon iphone olduğndan kullanamadım yada ben bilmiyorum nasıl kullanılacağını

@Cersahin@yusufHocam bu güzel haber için teşekkür ederim, desenize 5.8 versiyon  Composition Media'lardan daha çok özelliğe sahip bir cihaza sahip olduk. 

@skysoblue85aynen oyle. Sorunlarda giderilirse on numara bes yildiz. Hatta volsvagen bunu taksin yeni araclara . Yazmak lazim almanya ya :) :)  mirrorlink voice tusu aktif bluetooth kamera baglanabiliyo daha iyi dokunmatik ekran daha canli renkler. Ve daha ucuz. Gerci bu fiyattandan sonra mevcut  colorun ne kadar ucuz oldugu ve bunu volsvagenin ne kadar pahali sattigi gercegide ortaya cikmis oluyo.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yarın kısmetse Samsung S7 Edge satın alıyorum. (Nihayet iOS a veda edeceğim) MirrorLink ile ilgili haftasonu yeni denemeler yapabilirim sanıyorum. Sizlere bilgi vereceğim dostlar. 
Bir de Samsung tarafında CarMode uygulaması çıktı diye duyuru yapılmış 7 ay önce (halihazırda varsa ben görmedim). Bu da yeni bir can yeni bir heyecan oldu  8D

Ekli dosyayı görüntüle 3503

Şu an enderdeyim şemada oralar boş diyor ama deneyecekler (yol bilgisayarı için)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt