Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...
@skysoblue85 Teşekkürler. Sanırım kargo firması Aramex olduğu için gümrüğte çok fazla incelenmiyor.Diğer türlü radyo alıcısı olduğu için 18 euro TRT Bandrol ücreti talep ediliyor.
@samtual 1. ve 2. sayfa da yeteri kadar görsel ve video var onları incelemenizi öneririm.
-Rehber ekranda görünüyor , fakat gösterge ekranında müzik bilgisi ile birlikte henüz görünmüyor , arkadaşlar bunun için uğraşıyorlar ama yakında sorun çözülecek gibi.
-Telefon ile konuşma problemi bulunmuyor, karşı taraf net duyuyor.
-Direksiyon üzerindeki tuşlar çalışıyor
-Arayan kişi ekrandan cevaplayabiliyorsunuz, bildiğim kadarıyla sizin atadığınız telefon sesi çalıyor.
-Park pilot çalışıyor, fakat kodlanması gerekiyor.
Satıcı Patrick'i darladım biraz daha adam sonunda benden nefret edecek sanırım.
Türkçe kesinlikle olmaz der. Çin modülüyle Türkçe uygun değil diyor ama ne kadar doğru bilmem. Yeni modellere ekle sipariş edeceğiz, çok alacağız dedim. Ona rağmen cevabı değişmedi. Satıcıya göre Türkçe'ye bay bay.
@skysoblue85
Cevabınız için teşekkür ederim, kodlanması gerekiyor demişsiniz ama bu konuda bir yetkinliğim yok, VAG cihazı dediğimiz şey ile mi kodlama yapılıyor?
Birde en uygun nerden temin ediliyor şu anda cihaz bu konuda bilginiz var mı?
@samtualHocam benimde bu konu hakkında fazla bilgim yok , bende arkadaşların yönlendirmesine göre Cumartesi taktırmayı düşünüyorum. Eğer ses çıkmazsa mecbur Ender Elektronik 'e gidip taktıracağım.
Merhaba, Patrick dediğiniz satıcıdan cihaz ne kadara geliyor? İlk sayfalardaki linke baktığımda 198 dolar gibi bir rakam çıkmakta kargo dahil.
Başkada link bulamadım.
Dil yükleme konusunda benim düşüncem şöyle: Windows tabanlı bir işletim sistemi olduğu için bir açığını bulup dil dosyalarına erişilebilirse bir biçimde Türkçeleştirme yapılabilir. Ancak Türkçe dil seçeneği, halihazırda içinde yüklü ve sadece aktif edilecek bir seçenek olmayacağı için (öyle olsa üretici zaten açardı) bu işlemi kelime kelime yapmak zaman alacaktır. Ender El. gibi firmaların bunu yapmayı isteyeceklerini sanmıyorum.