Merhaba arkadaşlar,
2014 Model 1.2 TSI Comfortline bir aracım var. (sürüş konfor, ışık paket)
Ve malesef en çok şikayetçi olduğum hatta bu sebepten arabayı bile satmayı düşündüğüm konu aracımda bluetooth desteği olmamasıydı.
Bu konuyu gördüm ve açıkcası çok heyecanlandım.
Ben kodlama nasıl yapılır bilmiyorum, sanayici bir arkadaşımda VAG cihazı? (adından emin değilim) var olması lazım.
Bulunduğum il Bolu olmasından dolayı sanayide gidebileceğim çok fazla seçeneğim yok.
Ama sırf bu iş için Düzce-Sakarya-Kocaeli'ne gidebilirim çünkü gerçekten çok şikayetçiyim...
Medya cihazını en uygun nerden alabiliyoruz? Link verir misiniz?Türkçe olmaması çok sorun değil benim için, ha olsa hoş olur tabi.
Ekran boyutu da çok dert değil...
Bir kaç sorum var;
-Rehberi aynı şekilde ekranda görebiliyo muyuz?
-Türkçe karakter sorunu mevcut mu?
-Telefonda konuşurken karşı taraf sizi net duyabiliyor mu? (Mikrofon medya cihazında imiş yaklaşık 70-80 cm mesafeden dolayı soruyorum)
-Direksiyon üzerindeki telefon yanıtlama tuşu çalışıyor mu?
-Birisi aradığında, arayan kişiyi direk ekrandan cevaplayabiliyor muyuz? Arkadaki müzik sesi azalıyor/yada tamamen kapanıyor mu?
-Bir kaç arkadaş parkpilot çalışmadığından bahsetmiş, durum nedir?
Ve en önemlisi de garantiyi bozuyor mu? Bir kaç kronik arızadan dolayı aracımı garantiye götüreceğim Temmuz gibi, garanti Aralık ayında bitiyor, garanti bitmeden bunu yapmamalıyım sizce?