5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Şu an sanırım Çin'de saat geç oldu da ben yarın bu Patrick'ten video isteyeceğim. Bu işi düzeltmenin videosunu yapsın da yollasın. Daha kolay oluyor öyle. @Salih Sayın

Arkadaşlar ek olarak Türkçe dil yükleme işini araştıran oldu mu hiç? Nasıl yapılır acaba. Ender yapsa ne ister...

Son olarak da montaj için gerekli ekipmanınız ve yeteneğiniz varsa eğer gerçekten kolay. İşlem şu şekilde gerçekleşiyor:
1. Çerçeveyi uygun bir materyal kullanarak sök (plastik bir aparat ) Sökmeye alttan başla. 
2. Çerçeveyi sökünce 4 adet uygun anahtar yardımıyla sistemi yerinden çıkart.
3. Arkadaki bağlantıları sök
4. Yeni sisteme kabloları tak ve yerine oturt 
5. Çerçeveyi tak
6. Kodlama yap.

Şahsen ben canlı izlesem de yine olsa yine ustaya yaptırırım o ayrı :)  

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benimkide 9 günde, şu anda elime ulaştı. Hafta içi erken çıkma şansım olursa ender e gidip tüm bu sorunları söyleyip fiyat almayı düşünüyorum aleti de görmek istiyolarsa, hem görmüş de olur net fiyat öğreniriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@asmcnops yi ender zaten biliyo. Ozellikle mfa ya trlefon ve sarki bilgilerini kodlayip kodlayamayacagini sor hocam.  Suan cozulemeyrn sorun bu .

Cihazin gelmesini sabirsizlikla beklerken geldi ama bu seferde aksilik kaza oldu araba serviste, kodlama islemlerini takipteyim.

@Cersahin hocam dil yukleme islemini ve gelirse cihaz update gibi islemleri aslinda saticiya sormak lazim belki yardimci olur

Ops burdan açılabilir mi acaba videoda gözüküyor.

Gittim aracın yanına denedim ilk kısım geliyor fakat ikinci kısıma geçemedim

Arkadaşlar apo ustaya bıraktım cihazı. Yarın akşam sonuç belli olur. Muhtemelen eksiksiz yapacaktır ;)

Ender de kazık yemesin kimse ben haber verene kadar :)

@yusuf süper olmuş bu :) ben taktırırken Apo ustanın cihazla ilgili bilgisi yoktu. Bizim ustalarla görüştü de şaşırdı hatta. Şimdi her şeyini çözer o :)  

Şimdi satıcı arkadaş Patrick ile konuşuyorum...

Ekrana yansımasını kodlamayla sağlayamazsınız diyor.

Yapmamız gereken (dün yazdığı da oymuş zaten);
Canbus kablosunu alttaki şekilde değiştirecekmişiz.

Radio Plug No:9 ----- Gateway plug no 20

Radio Plug No:10 ---- Gateway plug no 10

Ustalar bilir ve değiştirir diyor. Apo ustaya bilgisini vermek gerekebilir bence @yusuf hocam.

Ek olarak yeni dil olarak Türkçe yükleyebilir miyiz diye sordum. Kendisinden gelen cevap şu;

NO

:) Bence bunu Ender yada Apo usta halleder...

Arkadaşlar bu cihaz için TRT Bandrolü (18 Euro) ödüyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar,
2014 Model 1.2 TSI Comfortline bir aracım var. (sürüş konfor, ışık paket)
Ve malesef en çok şikayetçi olduğum hatta bu sebepten arabayı bile satmayı düşündüğüm konu aracımda bluetooth desteği olmamasıydı.
Bu konuyu gördüm ve açıkcası çok heyecanlandım.
Ben kodlama nasıl yapılır bilmiyorum, sanayici bir arkadaşımda VAG cihazı? (adından emin değilim) var olması lazım.

Bulunduğum il Bolu olmasından dolayı sanayide gidebileceğim çok fazla seçeneğim yok.
Ama sırf bu iş için Düzce-Sakarya-Kocaeli'ne gidebilirim çünkü gerçekten çok şikayetçiyim...

Medya cihazını en uygun nerden alabiliyoruz? Link verir misiniz?Türkçe olmaması çok sorun değil benim için, ha olsa hoş olur tabi.
Ekran boyutu da çok dert değil...
Bir kaç sorum var;
-Rehberi aynı şekilde ekranda görebiliyo muyuz?
-Türkçe karakter sorunu mevcut mu?
-Telefonda konuşurken karşı taraf sizi net duyabiliyor mu? (Mikrofon medya cihazında imiş yaklaşık 70-80 cm mesafeden dolayı soruyorum)
-Direksiyon üzerindeki telefon yanıtlama tuşu çalışıyor mu?
-Birisi aradığında, arayan kişiyi direk ekrandan cevaplayabiliyor muyuz? Arkadaki müzik sesi azalıyor/yada tamamen kapanıyor mu?
-Bir kaç arkadaş parkpilot çalışmadığından bahsetmiş, durum nedir?

Ve en önemlisi de garantiyi bozuyor mu? Bir kaç kronik arızadan dolayı aracımı garantiye götüreceğim Temmuz gibi, garanti Aralık ayında bitiyor, garanti bitmeden bunu yapmamalıyım sizce?

Geri
Üst Alt