5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@efsane77Daha kamerayı kargoya vermedi Patrick, bir de uzun süreli olan kargoya verecek o yüzden 1 aydan evvel gelmez kargo. 

Sonunda bugün teybi takabildim, Şuan için görebildiğim eksisi radyo kanalları kaydedildiğine kanal adı yazmıyor sadece frekansı yazıyor. Bir yerden açılıyor mu bu özellik?

Ses kalitesinde farklılık gözlemledim Orjinal teypte daha iyiydi ama çok da vahim olacak durum değil. Geri kalan her şey şahane :)

Bt tarafında ses kaliteside güzel karşı taraf net duyabildiğini iletti

Yeni bağlantı yapacaklara not: Radyo antenini tek çıkış ile bağlamayın test ettik çekim gücü düşüyor, çift çıkışı teke çevirip bağlamanız daha faydalı olacaktır.

@efsane77 Hocam radyo kablosunu çinli kardeş gönderiyorsa yanlış kablo göndermiş olabilir bana yanlış göndermiş, antenden gelen ikili uc erkek olması gerekirken dişi diğer tarafta dişi uç olarak göndermiş bir elektornikçide hallettik bilginiz olsun.

@yusuf Hocam mirrorlink için bulabildinizmi birşey? Bizim araçlarda mirrorlink versiyon kaç biliyormusunuz, yada cihaz üzerinde görebiliyormuyuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
@umitbt telfon değiştim mirrorlink için. Samsung S5 ile çalışıyor. En güzel çalışan telfon sony z2 şu an gördüğüm. S5 ile google maps kullanabildim. Bir süre sonra hata veriyor ama. Çalışmalarım sürüyor :)

@yusuf Takipteyiz hocam,

Benim htc one m7 ile de sorun yaşıyorum mirrorlink ilk çalışıyor sonra telefonda mirrorlink durdu hatası veriyor. Bizim cihazlardaki mirrorlink versiyon kaç biliyormusnuz? Telefonda 3 versiyon yüklü hatırladığım kadarıyla cihaz ile telefonun mirrorlink versiyonunun aynı olması gerekiyormuş.

@umitbt

Hocam bende de m7 var ve ayni hatayı alıyorum, bazıları m8 rom u yükleyerek sorunu çözmüş ama ben daha denemedim. Zaten htc Turkiye versiyonu m7 lerde 4G desteği olmadığını görünce ve mirrorlink eski versiyon olunca, telefon değiştirmek şart oldu.

@skysoblue85 Hocam  dünden beri m9 ve m8 port edilmiş romlar denedim hepsinde aynı hatayı aldım mirrorlink bağlantıyı sağladım ama cihaz üzerinde mirrorlinkteyken herhangi bir ikona tıkladığımda telefonda mirrorlink durdu şeklinde hata alıyorum, cihazın mirrorlink versiyonunu öğrenebilsem ona göre telefonada aynı versiyonu kuracağım fakat patrick dahi bilmediğini söyledi :S

S5 ile tecrübelerimi paylaşayım. 

Cihaza samsung drivelink uygulaması kurulmuyor. Ben de htc nin araç uygulamasını indirdim. Bunun ile birlikte bağlanıyor şu an. Sygic hata veriyor. Google maps ile durduğum yerde sorunsuz. İlerlerken 3-4 dakika içinde hata verip kapanıyor. İstediğim her uygulamayı açabiliyorum durduğum yerde. Watsapptan cevap dahi yazdım. Navigasyon için hala etkili çözümüm yok ama. Bir foto ile son vereyim şimdilik :)

IMG-20160501-WA0009.jpg

@umitbt o durumu denedim hocam. Ne yazıkki olmadı. Yandex mirrorlink uyumlu çıkarsa 100tlye kadar verebilirim :)

Arkadaşlar merhaba, cihazın montajını yaptırdım ancak direksiyon kumanda tuşlarını kullanamıyorum.radyo sesini azaltmak arttırmak çalışmıyor, kanalları değiştirmiyor, sayenizde telefonu MFA da gösteren kodlamayı yaptım ancak o da sadeçe aç kapa yapıyor.montajdan sonraki yapmam gereken kodlamalar konusunda bilgi verecek arkadaşlara şindiden teşekkür ederim.

@yusuf Hocam Sygic mirrorlink versiyonunu, ilk önce apk olarak kurdum ama hep hata alarak kapattı. Sonra google store üzerinden deneme sürümünü yükleyince hiç bir hata vermeden çalıştı. Yanlız google store da 2 çeşit var bir normal sygic ,diğeride mirrorlink sygic olan bunu yükleyip deneyebilir misiniz. Bir de vw 'nin mirrorlink üzerinden çalışan aplikasyonları var bunlarada bakabilirsiniz.

@skysoblue85 vw aplikasyonları çalıştı ama aracı tanımadı. Sygic indirdim dediginiz gibi ama olmadı. Hatta verdi min screen resolution diye.

Geri
Üst Alt