5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@yusuf Hocam elinize sağlık, bu karakter sorunu gözüme çok takılıyordu, kablom geldiği an deneyeceğim. Gerçi ingilizce yol bilgisayarına alıştım hatta daha çok hoşuma gitti :)

Bir de bu gün sabah farkettim, cihazın ekranı az da olsa ısınıyor , sizde de bu ısınma var mı? 
Aynen öyle hocam karakterler çok kötü görüntü oluşturuyordu. Şu an gayet güzel oldu :)

Ya ben bozuk karakterleri hiç görmedim aslına bakarsanız. MFA'da hangi durumda çıkıyordu? Arayanın isminde filan mı? Bir de beni kayıtlı numara aradı dün ama ismi MFA ekranında gözükmedi. Neden anlamadım. Zamanım yoktu pek bakmadım da.

@yusuf hocam eline sağlık. hangi menüydü bu KOMBI sayfası? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya ben bozuk karakterleri hiç görmedim aslına bakarsanız. MFA'da hangi durumda çıkıyordu? Arayanın isminde filan mı? Bir de beni kayıtlı numara aradı dün ama ismi MFA ekranında gözükmedi. Neden anlamadım. Zamanım yoktu pek bakmadım da.

@yusuf hocam eline sağlık. hangi menüydü bu KOMBI sayfası? 
Bozuk karakter medya ekranında müziklerde çıkıyordu o da düzeldi. Mfa da sorun yoktu.

@yusuf okdir. ben türkçe dinlememiştim sanırım hiç ondan dikkat etmedim herhalde. bu arada sanırım ADAPTATION'dan ulaşıyoruz bu sayfaya

Selam arkadaşlar,

Medyanın mfa ekranına gelmesiyle alakalı bir aşama kaydedebilen oldu mu? Birde bende radyonun surus bilgileri ekranina yakit bilgilerinin gelmedigini farkettim, ayni zamanda mfa ekran ayarlarina da ulasamiyorum radyonun car menusunden. Bu fonksiyon ulasılabilir degil diyor. Sanirim kodlamayla cozulur fikri olan var mi, yardimci olursaniz sevinirim?

Selam arkadaşlar,

Medyanın mfa ekranına gelmesiyle alakalı bir aşama kaydedebilen oldu mu? Birde bende radyonun surus bilgileri ekranina yakit bilgilerinin gelmedigini farkettim, ayni zamanda mfa ekran ayarlarina da ulasamiyorum radyonun car menusunden. Bu fonksiyon ulasılabilir degil diyor. Sanirim kodlamayla cozulur fikri olan var mi, yardimci olursaniz sevinirim?
Hocam resimler ile ihtiyacınızı anlatırsanız iyi olur çok bisey anlamadım. Mfa ya radyo ve müzik bilgisi konusunda ilerleme yok şu an.

hocalarım sabırla ve emekle uğraşmışsınız hayırlı olsun medialarınız iyi günlerde kullanın tek tek okudum 19 sayfayı  :)   sizlerin bu gayretini görünce bende dedim hız sabitleyici yapıcam kafaya koydum alacam bi kol :)   

@ahdngr kol almayın hocam. Getaway değişikliği ile tuş takımı da alın. Böylece bir taş ile 2 kuş.

@yusuf hocam getway ve tuş takımı ile cruise controlün kullanılabildiğine emin misiniz? Ben de yapmayı düşünüyorum fakat olmuyor demişlerdi bana

@yusuf hocam getway ve tuş takımı ile cruise controlün kullanılabildiğine emin misiniz? Ben de yapmayı düşünüyorum fakat olmuyor demişlerdi bana
Hocam olmuyor diyen işi bilmiyordur. Bir de araca tanıtılması işi var. Apo ustayı arayıp bilgi almak lazım ;)

Telefonu yaptım kendim. /monthly_2016_04/IMAG0968.thumb.jpg.52a4dd95eb73414fb89ccd17c1801121.jpg/monthly_2016_04/IMAG0967.thumb.jpg.bb4a49bb528edc5aba110a1c4347945b.jpg
Yusuf Hocam kod kısmının bölümü ve yeri net olarak çıkmamış resimde. yazılara olsa kodu paylasirmisin iz. 2 arkadaşımıza birazdan kodlama yapacağım yerini söyleyin gerisi ekranda var zaten. yani 5F mi 17 mi yada 9 Central Elektrik bölümümü Teşekkürler

One Life Live it.!!!

@Ender 17 hocam. Audio kodu da orada. Onu kapatırsanız menüden gider o da.

Sadece bu kodumu kullanıyoruz. Birde 15.7 kablo kullandın sanırsam.

One Life Live it.!!!

Audio gider derken tam olarak neyi kasteetmek istedin onu tam anlayamadım yauu

One Life Live it.!!!

Geri
Üst Alt