5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@umitbt Bende de öyle . M7 'de mirrorlink problemi çıkmasa çok iyi olacaktı hocam. 

Moderatör tarafında düzenlendi:

@skysoblue85 sorma hocam m7 den umutluydum ama olmuyor malasef teybe görüntü geliyor, bir kaç tıklamadan sonra telefonda mirrorlink durdu diye hata veriyor.

Bt için bu aslında bir sorun olabilir yada kodlama ile belki bulunabilecek bir durum.

Orjinal teyp kullananlarda bu durum nasıl acaba 

Bizim cihazda radyo dinlerken  Bt bağlıyken telefondan navigasyon vs. birşeyleri açtığınızda telefondaki o an sesli yönlendirmeyi teybe göndermiyor ancak bt ile müzik dinlerken yada görüşme yaparken o an telefondaki anlık sesi teybe yönlendiriyor sizde de böylemi?
hocam hiç radyo dinlemediğim için şöyle anlatayım;

google maps ile navigasyon alıyorsam, şarkı çalarken ses kısılıp sesli komutu söylüyor, yandex direk şarkının ortasında aynı ses yüksekliğinde yönlendirme yapıyor.

@maniax Aynen hocam bt üzerinde müzik yada görüşme yapıyorsanız sesli komutu söylüyor ama radio, usb, cd çalar da iseniz girmiyor. Normalde girmesi gerekiyor diye biliyorum.

@skysoblue85

bluetooth'dan dinliyor oluyorum

@umitbt acaba konuşma ve müzik bağlantısı birbiriyle ilintili mi? mesela cd ya da usb'den müzik dinlerken telefon çalıyor mu arama gelince?

@maniax Cd ve usb'den müzik dinlerken ses kısılıp telefon çalıyor. 

@umitbt Hocam size tavsiyem spotify kullanmanız, spotify kullanmaya başladığımdan beri 1-2 cd dışında neredeyse hiç sdcard yada usb'den mp3 dinlemiyorum. Ayrıca tune in radio kullanırsanız ses radyo ses kalitesinde artış oluyor. 

@maniax aslında medya çıkışı olarak bt yi görüyor hatta tekrar manuelde deniyorum zaten bağlı diyor sistem ama dediğim gibi uyarılar gelmiyor.

@skysoblue85 Hocam onları da arada kullanıyorum ama dinlediğim program oluyor radyodan o aradada ihtiyaç olabiliyor

@yusuf Hocam Mfa hakkında bir gelişme var mı?  Bir de CAR ekranında ,select ( seçim) kısmı bizim cihazlarda görünmüyor, bunu açmak için araştırmaya başladım , eğer bu konuda bir bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? 

Think blue nasıl açıldığı ile ilgili birşeyler buldum ; 

Anonymous, check that thread again if you haven't. I'm using the Beta exe and I got my Think Blue and Conv Consumers back. 

These two values activated bring back the Conv. Consumers menu:

(181)-Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_BCmE

(183)-Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_BCmE_over_threshold_high

These two values activated bring back the Think Blue menu:

(186)-Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_user_eco_rating

(188)-Car_Function_Adaptations_Gen2-menu_display_user_eco_rating_over_threshold_high

arkadaşlar bu cihaz ile geri görüş kamerası alıp kullanan var mı acaba? uyumlu olduğu yazıyor ama araya ek aparat koymak gerekiyor mu? arka bagajdan ön konsola kablo nasıl çekiliyor? halihazırda hazır kablo tesisatı var mı acaba? 

@trx Hocam mesajınızı yeni gördüm. Ben kamera siparişi verdim geldi fakat ne zaman taktıracağım meçhul. Fakat Patrick'e mesaj yazıp sordum nasıl yapacağız diye. Bağlamak için ara aparat kablo gerekli fakat Patrick'ten rica edip kameranın yanında hediye olarak aldım. 

Bağlantı için ara kabloyu teybin arkasında 6 ve 12 nolu girişlere takılacak.

Elektriği nereden alacağımızı bilmiyorum belki geri lambasından alınır, taktıracağım zaman Ender Elektronik yardımcı olur diye düşünüyorum.

Vag-com programı üzerinden üzerinden menüde 5F 

Byte-19 daki 04 değerini 14 olarak değiştirilecekmiş. 

Aldığım ürün bu:

http://www.aliexpress.com/item/AV-REAR-VIEW-CAMERA-For-VW-Golf-5-6-7-JETTA-Mk5-MK6-TIGUAN-Passat-B6/32652038028.html

Geri
Üst Alt