skysoblue85
Üye
http://tr.aliexpress.com/item/VAG-COM-15-7-0-VAGCOM-15-7-VCD-HEX-CAN-USB-Aray-z-VAG-15/32675124773.html?btsid=96735a04-4257-43d1-be9e-9c1a5f98602f&ws_ab_test=searchweb201556_7%2Csearchweb201602_2_10017_10021_507_10022_10020_10009_10008_10018_10019_101%2Csearchweb201603_3&spm=2114.010208.3.73.hT4zSCSelamlar arkadaşlar. Bugün bende Şiparişi verdim ali expressten. bir haftaya gelir kısmetse.
Tecrübesi olanlardan VacCom kaplo linki alabilirmiyim? yakın zamanda satın alınmış, denenmiş olsun. Süpriz Yaşamayalım.
Hayırlı olsun, gümrük ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?Malzeme geldi. Hayırlısıyla takalım bakalım
Hayır gümrükle ilgili bir sıkıntım olmadı çok şükür.Hayırlı olsun, gümrük ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı?
Necati hocam başta karşılaştım bu sorun ile. Sonra ayarlardan kayıtlı diğer cihazları sildim. Bir tek benim cihazı bıraktım. Favori kişiler ekledim. Bir daha da kaybolmadılar.Bu üründen bende taktım aracıma ama Bluetooth ile arama gelince rehberim de olan bazı kişilerin ismi görünüyor bazılarının ki görünmüyor birde hızlı aramaya kayıt ettiğim kişiler her defasında sıfırlanıyor kullanan arkadaşlar bu sorun ile karşılaştılar mı ? veya Nasıl bir çözüm önerirsiniz
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Teşekkür ederim Yusuf hocam. Bendede tek cihaz kayıtlı bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Bir de ben ıphone 6 kullanıyorum, dedim ya arama gelince rehberdeki kayıtlı kişilerden bazılarının isimleri görünmüyor. Bu gün bir şey dikkatimi çekti bir arkadaş telefon numaramı istedi ve beni çaldırıp kapattı bende son aramalardan cevapsız çağrı üzerinden numarayı kayıt ettim, teyp le uğraşırken fark ettim ki arkadaşın ismi bluetooth aramada çıkıyor ama normal kayıt edersem bluetooth çıkmıyorNecati hocam başta karşılaştım bu sorun ile. Sonra ayarlardan kayıtlı diğer cihazları sildim. Bir tek benim cihazı bıraktım. Favori kişiler ekledim. Bir daha da kaybolmadılar.
Bizden montaj yapabilecek kimse yok gibi. Apo usta montaj konusunda yardımcı olur. Fiyat ne der bilmiyorum.Merhabalar öncelikle konumun yeri buradı olmayabilir affola 2011 golf 1.6 tdi comf.dsg aracıma orjinal ops ön arka sensör alma arefesindeyim aliexpress ten sipariş geçmeyi düşünüyorum istanbuldayım ürünüm gelince montaj ve kodlama da bana yardımcı olabilecek forumdaşlar var mı acaba istanbulda ürün ve montaja kodlama dahil 1600 ₺ fiyat aldım acıkcası cok fahiş bir rakam gibi geldi bana 200 dolara var aliexp te birsürü ürün
Sent from my iPhone using Tapatalk