- İsim
- Mustafa Kemal
hocam standarttan çok fazla özelliği yok gibi bende düşündüm ama radyonuz elden gidiyor sadece ekran büyüyor, aplle carplay olsa gözüm kapalı alırdım
yani radyo kalitesi düşüyor hocam sırf ekran için canım arabaya tornavida süremem değecek bişey olması lazım@Beşiktaş1903 Hocam radyo gitmiyor ki, ürün çok kullanışlı.
Şuan aklımda 5" olanı satıp 6.5" olana geçmek var ama sırf boyut için değer mi diye düşünüyorum. Arada yaklaşık 150-200 fiyat farkı oluyor.
Radyo kalitesi aynı kalıyor benim bildiğim, sadece çevirici anten kablosu almanız lazım ekranla birlikte ki, eğer ekranı patrickten alırsanız o zaten yanında yolluyor.yani radyo kalitesi düşüyor hocam sırf ekran için canım arabaya tornavida süremem değecek bişey olması lazım
ben anten kablosunu şöyle yaptım. arabadan çiftli gelen iç kısımda kalan kablıyu teyipteki tek girişe taktım son derece güzel çekiyor eskisiyle arasında bi fark göremedim açıkçası. fazla radyo dinlemem ama sorun yok, çalışıyor yani.Radyo kalitesi aynı kalıyor benim bildiğim, sadece çevirici anten kablosu almanız lazım ekranla birlikte ki, eğer ekranı patrickten alırsanız o zaten yanında yolluyor.
Araçtan gelen ikili kabloyu birbirinden ayırmadığınız müddetçe(ki ayırmak için kırmak lazım sanırım) girmiyor benim bildiğim kadarıyla. Siz nasıl yaptınız, ben kırmak istemediğim için çevirici almayı düşünüyorum. Basit bir işlemse çevirici almayım.ben anten kablosunu şöyle yaptım. arabadan çiftli gelen iç kısımda kalan kablıyu teyipteki tek girişe taktım son derece güzel çekiyor eskisiyle arasında bi fark göremedim açıkçası. fazla radyo dinlemem ama sorun yok, çalışıyor yani.
Hayirli olsun gule gule kullanim.@fcsrn ve@yusuf desteği ile ile montajı gerçekleştirdik, destekleriniz icin tekrar teşekkürler ederim. Çok saolun
Öncesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi