Tanıdık özel servis var orada
Hello. have you news about MFY music?Ваш медиа-плеер является подлинной?
и
Какие симптомы в машине, когда появляется это сообщение?
Biz adaptasyon kısmını açamadık, belki cihazda sorun var belki de kablo yetersiz.Tanıdık özel servis var orada
Hocam siz teybi nereden almıştınız? Ve kodlamayı servis nasıl yaptı? Ben 15.7 ve 16,8 de denememe rağmen adaptation kısmı aktifleşmedi? Direksiyon tuşları ile sensör görüntüsünü bir türlü getiremedim.
Evet patrickin dediği gibi vag com ile kodlanmıyor odis gerekliBiz adaptasyon kısmını açamadık, belki cihazda sorun var belki de kablo yetersiz.
Patrick ODİS ile deneyin dedi.
Bende patrickten aldım orjinal rostech kablo ile bile denedik kodlanmıyor tek çare odis ileHocam siz teybi nereden almıştınız? Ve kodlamayı servis nasıl yaptı? Ben 15.7 ve 16,8 de denememe rağmen adaptation kısmı aktifleşmedi? Direksiyon tuşları ile sensör görüntüsünü bir türlü getiremedim.
Patrick odis sistemi ile yapabilirsin dedi, bunun için servisle konuştum, bir de öyle deneyeceğim.
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Rica ederim vagdan pahalı değil ama online işlemler için extra ücret ve bilgiler gerekli bunlar biraz sıkıntılı (ee ) 200 ,250 gibi fiyat istiyormuş o fiyatın yarısına hallettim@oryx Teşekkür ederim hocam, bende odis ile denemek için servise gideceğim, servis yardımcı olurum dedi fakat nasıl olur bilmiyorum. veya bu odis sistemini biz edinemez miyiz? acaba vag dan çok mu pahalı. s=alsaa
Anladım hocam bizim boyumuzu aşacak sanırım, inşallah şu park sensörü ekrana gelir ve direksiyon tuşlarımız çalışır, annem park sensörlerini çok kullanıyordu, iyi olur diye aldım ortalık karıştı geri kamera da aldım hala ulaşmadı.Rica ederim vagdan pahalı değil ama online işlemler için extra ücret ve bilgiler gerekli bunlar biraz sıkıntılı (ee ) 200 ,250 gibi fiyat istiyormuş o fiyatın yarısına hallettim
Odis ile kodlanınca sorun kalmıyor bende 2 adet var ikiside kodlandı ve direksiyon tuşları sesli komut park sensörleri aktifAnladım hocam bizim boyumuzu aşacak sanırım, inşallah şu park sensörü ekrana gelir ve direksiyon tuşlarımız çalışır, annem park sensörlerini çok kullanıyordu, iyi olur diye aldım ortalık karıştı geri kamera da aldım hala ulaşmadı.
Merhaba arkadaşlar MFA ekranında audio seçeneğini nasıl disable yapabiliriz. ? Sonuçta oraya şarkı bilgileri gelmiyor kapatalım kalabalık yapmasın.
Hello; I'm sorry I have no any new informationHello. have you news about MFY music?