5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

süper bi konu başlığı

5 ve 6.5 luk ekranların yazılımlar sonucu çalışan çalışmayan veya yeni kazanılan özelliklerini derleyip toparlasak yurt dışında aliexpress tedarikçileriyle anlaşıp sitemiz üyelerine yapılacak indirim veya ek parça temini için güzel bir çalışma yapılsa nasıl olur?

@fcsrn Eren hocam; yol bilgisayarına çalan şarkı veya radyo isimleri geliyordu eskiden yeni ekranı taktığımızda orda şimdi kullanılamıyor yazıyor ya onu demek istedim.

Birde aklıma gelmişken yeni medya cihazın ışıklarının gelip gitmesi bende de oluyor. bazen arabayı kilitlediğim zaman ışıkları 1-2 saniyeliğine yanıp sönüyor. Sizde de hala aynı olay oluyor mu ?

süper bi konu başlığı

5 ve 6.5 luk ekranların yazılımlar sonucu çalışan çalışmayan veya yeni kazanılan özelliklerini derleyip toparlasak yurt dışında aliexpress tedarikçileriyle anlaşıp sitemiz üyelerine yapılacak indirim veya ek parça temini için güzel bir çalışma yapılsa nasıl olur?
İlk dediğiniz olay yapılabilir. 

İndirim için ben Patrick ile konuştum ama ikna olmadı. "Zaten indirimli oluyor ürünler." diyor.

@fcsrn Araç durumu, sürüş bilgileri,ses,telefon menüsü varya ordan ses menüsüne geldiğimiz zaman o uyarıyı veriyor. desteklemiyor diyor.

Ben o ekranı kullanmadığım için farketmedim bugün tekrardan kontrol edeceğim

ses menüsü bende de gelmiyor. bluetoothsuz orjinal ünitede radyo kanalları arasında veya CD'deki parçalar arasında geçiş yapılabiliyordu. kodlama ile aşılabilirse çok güzel olur. şu an not available benzeri bir yazı çıkıyor.

merhaba arkadaşlar bende Patrick'ten 5" olan ürünü sipariş verdim ancak aracımda Bluetooth mevcut sadece geri görüş kamerası için bu ürünü almaya karar verdim. 

şimdi sizlere sorum şu, aracımda bluetooth ve usb mevcut ben bu cihazı araca taktığımda bir sorun olur mu? yoksa kullanabileceğim usb 2 tanemi olacak?

merhaba arkadaşlar bende Patrick'ten 5" olan ürünü sipariş verdim ancak aracımda Bluetooth mevcut sadece geri görüş kamerası için bu ürünü almaya karar verdim. 

şimdi sizlere sorum şu, aracımda bluetooth ve usb mevcut ben bu cihazı araca taktığımda bir sorun olur mu? yoksa kullanabileceğim usb 2 tanemi olacak?
Hocam 2 usb konusunda emin değilim. Elektirk olur ve şarj edersiniz ama tanimayabilir. Bluetooth sorun olmaz.

Aracınızdaki usb iptal olacak çünkü cihazların arkasında usb çıkışı yok üzerindeki usb yi kullanacaksınız bluetooth kullanmaya devam edeceksiniz

Geri
Üst Alt