5 para etmez hocam. Duruyor evdeBu ekranı değiştirdikten sonra eski 5 inch ekranı elden çıkarabildiniz mi @yusuf hocam fiyatı ne kadar eder
5 para etmez hocam. Duruyor evdeBu ekranı değiştirdikten sonra eski 5 inch ekranı elden çıkarabildiniz mi @yusuf hocam fiyatı ne kadar eder
Belli modeli üstündeki araçlarda var Hocam think blue.bluetoothsuz 5'lik modellerde think blue yazısı çıkmıyor değil mi arkadaşlar? Ne zamandır soracağım soramıyorum.Bir golf 7'de gördüm de baz olan teyptendi zannedersem ama onda yazıyordu.
ravendi dostum. THINK BLUE olayını sormadın mı. ve sitedeki arkadaşlarada örnek olsun ne ücret aldı metin bey.
Arkadaslar 6.5 luk uniteyi taktirdim ender elektronikte mirrorlink haric hersey calismakta sagolsun Metin bey halletti
Urun geldiginde radyo girisi hasar gormus ama takilabilir konumdaydi aldiginizda yada siparis verirken ona dikkat edin ayrica patrick ekranlarin %90i passat logolu dedi bende ısrar ettim golf logolu olandan gönder diye ona da dikkat edin
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam teşekkürler cevap için. fiyat makul bence sonuçta kodlama için de 50 tl seve seve verir insan. keşke şu think blue olayıda olsaydı hiç olmadı orjinale biraz daha yaklaşırdık. yinede çok severek kullanıyorum ben. o minicik ekrandan sonra içim açılıyor valla. arabaya bindikçe biryerlere telefon edesim geliyor. sesli mesaj yazıyorum, birde mesaj yazarke benim abuk subuk laflarımı sistemdeki kadın sesi tekrar etmiyomu kırılıyorum gülmekten. millet deli diyecek arabada tek başıma konuşup gülüyorum.
Sizinki normal Hocam, Enis Hocamın cihazda bir terslik var gibi ama çalışacağını düşünüyorum ben.Ben geçen hafta aldım ama cihazın arkasındaki metal yer ekranın alt tarafına konumluydu, 5 inçlik ünitede de öyle bu olmayabilir sanki