huseyinkaraduman
Üye
Aracınızdaki soketten ampül duyunu çıkartmamışsınız tırnağa bastırıp t10 ampül duyunu sökün kameranın soketine uyacaktırMedya cihazını taktıktan sonra iş geri kameraya gelmişti. Çinden alacaktım ancak tam o sırada @skysoblue85 Özgür Hocam Patrickten aldığı kamerayı satıyordu. Mesaj attım talip oldum sağolsun ücret istemedi hediye olarak gönderdi kamerayı bana.
Bugün Sivasta bir Golfte deneme fırsatı buldum ancak girişleri uymadı. Kameranın soketi dikdörtgenimsi, araçta ki lambanın soketi yuvarlak. Nasıl uyacak bir fikrim yok Patrick e mesaj attım henüz görmedi.
Kameranın soketi
Araçta ki soket
bu displayi adapte edebilsek çok güzel olacak...Audio kodlaması burdan arkadaşlar byte 5 bit 7 'de olan tiki kaldırırsanız yol bilgisayarındaki ses menüsü çıkmıyor. Çalışmıyor diye kapattım ben isteyen kapatabilir. Fazlalık yapmasın :'(
Ekli dosyayı görüntüle 8185
Çok önemli değil gibi geliyor bana orda şarkı ismi veya radyo ismi yazsa ne yazmasa ne. Şu an şöyle bişeyde var dikkatimi çeken direksiyondan ses açma veya kısma yaptığınızda yol bilgisayarında ses şiddetini gösteren çizgi vardı önceden şimdi oda yok mesela. Yeni takılan mib ekrandan sonra oldu. Onun bilgisinide göndermiyor büyük ihtimal ekran nasıl ses bilgisini göndermediği gibibu displayi adapte edebilsek çok güzel olacak...
araç midline plus olduğu için direksiyondan kumanda bulunmuyor. o yüzden biraz daha ihtiyaç hissediliyor, kanal ya da parça atlama için...Çok önemli değil gibi geliyor bana orda şarkı ismi veya radyo ismi yazsa ne yazmasa ne. Şu an şöyle bişeyde var dikkatimi çeken direksiyondan ses açma veya kısma yaptığınızda yol bilgisayarında ses şiddetini gösteren çizgi vardı önceden şimdi oda yok mesela. Yeni takılan mib ekrandan sonra oldu. Onun bilgisinide göndermiyor büyük ihtimal ekran nasıl ses bilgisini göndermediği gibi
80 TL ye halletti bide think blue ekraninida eski cihazdan alip yenisine aktariyomussunuz dedim yok onu yapamiyorum demisti bana
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam vag ile olmayacağını sadece odis ile olabileceğini söylediler, yarın yine de arayayım, belki odis kullanımı için yardımcı olur, bende karşılığında havale ile ücret yollarım.ravendi dedi:@enpisagor hocam ender i arayıp bir sorun eğer kablonuz varsa uzaktan destekde verebilir
Patrickin attığı resimleri vw ustası bulamamış odis sisteminde. Tekrar bakılsa bulunabilir bence.Odis varsa oradan da yardımcı olur tabiki gerçi satıcı sayfasında kodlamaları paylaşmıştı ordan da bakabilirsiniz