5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Audio kodlaması burdan arkadaşlar byte 5 bit 7 'de olan tiki kaldırırsanız yol bilgisayarındaki ses menüsü çıkmıyor. Çalışmıyor diye kapattım ben isteyen kapatabilir. Fazlalık yapmasın  :'(

20161127_172901.jpg

Medya cihazını taktıktan sonra iş geri kameraya gelmişti. Çinden alacaktım ancak tam o sırada @skysoblue85 Özgür Hocam Patrickten aldığı kamerayı satıyordu. Mesaj attım talip oldum sağolsun ücret istemedi hediye olarak gönderdi kamerayı bana. 

Bugün Sivasta bir Golfte deneme fırsatı buldum ancak girişleri uymadı. Kameranın soketi dikdörtgenimsi, araçta ki lambanın soketi yuvarlak. Nasıl uyacak bir fikrim yok Patrick e mesaj attım henüz görmedi. 

Kameranın soketi

Araçta ki soket

Aracınızdaki soketten ampül duyunu çıkartmamışsınız tırnağa bastırıp t10 ampül duyunu sökün kameranın soketine uyacaktır

arkadaşlar iyi geceler. ben 6.5 olan cihazda dikkat ediyorum da bazı menüler yok. ilk gözüme çarpan şu. ekranı takmadan önce gizli birçok özelliği açtırmıştım. ışıkların olduğu menüde gündüz farlarını aç / kapa vardı ama artık o bölüm çıkmıyor. vak-com kablom geldi 15.7.1 baktım aktif görünüyor zaten ama, teybin ekranında görünmüyor. eskiden daha kalabalıktı menüler, sanıyorum birkaç bişeyler daha yok gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam bazı özellikler gelmiyor malesef mesela konforlu sinyal, kış lastikleri hız uyarısı, gündüz farı aç kapa, LH/CH süre ayarı gibi bizde açtık ama gelmedi. @MSE hocam araca uzaktan bağlandı bikaç ayara baktı denedik filan ama gelmiyor media ekranına bu özellikler. Aynı zamanda benim konforlu sinyal sayısı artmıyor mesela 3 idi 5 yaptım ama hala 3 olarak yanıyor. Tahminen ekranda konforlu sinyal seçeneği olmadığı için. Aktif olan yerleri tekrar aktif edip do it dedik ama yinede olmuyor @fcsrn  Acaba konforlu sinyal sayısını 0 yapsak sonra baksak konforlu sinyal kapanıyor mu eğer kapanırsa tekrar 5 yapsak acaba 5 olur mu? Şu an 3ü 5 yapsanda 3 yanıyor ya.

bu displayi adapte edebilsek çok güzel olacak...
Çok önemli değil gibi geliyor bana orda şarkı ismi veya radyo ismi yazsa ne yazmasa ne. Şu an şöyle bişeyde var dikkatimi çeken direksiyondan ses açma veya kısma yaptığınızda yol bilgisayarında ses şiddetini gösteren çizgi vardı önceden şimdi oda yok mesela.  Yeni takılan mib ekrandan sonra oldu. Onun bilgisinide göndermiyor büyük ihtimal ekran nasıl ses bilgisini göndermediği gibi

Çok önemli değil gibi geliyor bana orda şarkı ismi veya radyo ismi yazsa ne yazmasa ne. Şu an şöyle bişeyde var dikkatimi çeken direksiyondan ses açma veya kısma yaptığınızda yol bilgisayarında ses şiddetini gösteren çizgi vardı önceden şimdi oda yok mesela.  Yeni takılan mib ekrandan sonra oldu. Onun bilgisinide göndermiyor büyük ihtimal ekran nasıl ses bilgisini göndermediği gibi
araç midline plus olduğu için direksiyondan kumanda bulunmuyor. o yüzden biraz daha ihtiyaç hissediliyor, kanal ya da parça atlama için...

80 TL ye halletti bide think blue ekraninida eski cihazdan alip yenisine aktariyomussunuz dedim yok onu yapamiyorum demisti bana

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ender in montaj dahil 80 liraya hallettiği şey için Adana'da bunu yapan biri sadece park sensörü kodlaması için 200 lira para istedi. Açıkçası eski teybi taksam daha mantıklı 430 liraya alınan teybe sadece kodlamaya 200 vermek koyuyor.

ravendi dedi:
@enpisagor hocam ender i arayıp bir sorun eğer kablonuz varsa uzaktan destekde verebilir
Hocam vag ile olmayacağını sadece odis ile olabileceğini söylediler, yarın yine de arayayım, belki odis kullanımı için yardımcı olur, bende karşılığında havale ile ücret yollarım.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Odis varsa oradan da yardımcı olur tabiki gerçi satıcı sayfasında kodlamaları paylaşmıştı ordan da bakabilirsiniz 

Bende acik olarak gelmis odisle kodlananlar bir problem yoktu sadece mfa ekrani turkce yapildi degisiyor sanirim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt