5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Arkadaşlar bir sorum olacak ? 

Bu aldığımız yeni media ekranının yazılım güncellemesi falan olabilirmi ? 

Su an icin olacagini sanmiyorum ama yapilabilir diye düşünüyorum

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba aranıza kayseriden yeni katılıyorum.6.5 inch olanından almak istiyorum ama sanırım patrick ürün satışını durdurmuş.Nerden alabiliriz başka?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ara sıra bittiği icin sanırım kalkıyor ilandan bi süre sonra tekrar koyacaktır bence bekleyin

Ara sıra bittiği icin sanırım kalkıyor ilandan bi süre sonra tekrar koyacaktır bence bekleyin

5 inch almaktan daha mantıklı sanırım değil mi hocam. bekleyeceğim o halde umarım dolar daha fazla artmazsa tabi. :)

6.5 luk daha hoş duruyor hocam bence bekleyin en fazla kur faki 50 TL fark koyar bence değer

Satılık bölümünde ilanım güncel 1 adet vardır ilgilenenler için tüm kodlamaları yapılmıştır rear cam dahil

arkadaşlar az öndce arabayı yıkarken dikkat ettim benim kumandadan camlar açılıp kapanıyordu o özellikte teyibi taktıktan sonra çalışmaz durumda. menülerde aradım orada da hiçbirşey yok. zaten menüler yarı yarıya düştü neredeyse. kodlama ile gelirmi acaba deneyen dikkat eden var mı?

arkadaşlar az öndce arabayı yıkarken dikkat ettim benim kumandadan camlar açılıp kapanıyordu o özellikte teyibi taktıktan sonra çalışmaz durumda. menülerde aradım orada da hiçbirşey yok. zaten menüler yarı yarıya düştü neredeyse. kodlama ile gelirmi acaba deneyen dikkat eden var mı?
hocam cam otomatik ayarınız bozulmuştur. ;Cam otomatik ayarını cam kapatma tuşlarından restleyiniz. düzelir büyük ihtimal.

şimdi garaja indim tekrar baktım camlar açıkken kumanda ile kapanıyor ama açılmıyor.

Merhaba Hocam benimde dediğiniz gibi kapanıyordu ama açılmıyordu. Vag kablosu ile açmanız gerekli;

IDE08542-IDE02022-Access control 2-Comfort opening,not active                        

IDE08542-IDE02021-Access control 2-Comfort closing,active  

görüldüğü üzere açma not active, kapama active olmuş ekranı taktıktan sonra açmayı active yapmanız gerekli.  

Geri
Üst Alt