5 inch almaktan daha mantıklı sanırım değil mi hocam. bekleyeceğim o halde umarım dolar daha fazla artmazsa tabi.Ara sıra bittiği icin sanırım kalkıyor ilandan bi süre sonra tekrar koyacaktır bence bekleyin
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam cam otomatik ayarınız bozulmuştur. ;Cam otomatik ayarını cam kapatma tuşlarından restleyiniz. düzelir büyük ihtimal.arkadaşlar az öndce arabayı yıkarken dikkat ettim benim kumandadan camlar açılıp kapanıyordu o özellikte teyibi taktıktan sonra çalışmaz durumda. menülerde aradım orada da hiçbirşey yok. zaten menüler yarı yarıya düştü neredeyse. kodlama ile gelirmi acaba deneyen dikkat eden var mı?
Kodlama ile olur. Çünkü bende açılıyor.Konforlu açma seçeneği de gidiyor demekki 5" medya da. Kodlam ile olur mu bilmiyorum olabilir belki ama nasıl fikrim yok. @MSE
bu iyi haber nerede olduğunu bulabilirsek çözelim şu işi. bendede kablo var fakat bilgisayar yok. her seferinde birilerinden ödünç istiyorum. nasıl olacak bilmem.Kodlama ile olur. Çünkü bende açılıyor.
Hocam unutmazsan bu akşam bakacağım.bu iyi haber nerede olduğunu bulabilirsek çözelim şu işi. bendede kablo var fakat bilgisayar yok. her seferinde birilerinden ödünç istiyorum. nasıl olacak bilmem.
Merhaba Hocam benimde dediğiniz gibi kapanıyordu ama açılmıyordu. Vag kablosu ile açmanız gerekli;arkadaşlar az öndce arabayı yıkarken dikkat ettim benim kumandadan camlar açılıp kapanıyordu o özellikte teyibi taktıktan sonra çalışmaz durumda. menülerde aradım orada da hiçbirşey yok. zaten menüler yarı yarıya düştü neredeyse. kodlama ile gelirmi acaba deneyen dikkat eden var mı?