B6 passat kodlaması farklı@yusuf
Çok teşekkürler, bende vag yok ama sanayide bir arkadaşımda var ve onunla birlikte bağlandık ama benim araç biraz eski (2010) olduğu için sanıyorum ya ben bulamadım yada arayanın numara bilgisini mfd ye taşıyabileceğim kod menüsü benim araçta yok . Sanıyorum sizin araçlarda bu menüden yapılıyor. "Yani aşağıdaki ekran görüntüsünü ben vag ile bulamadım malesef."
Rica etsem, bunu nasıl yapabileceğime dair vag üzerinde tam olarak bir adres verebilir misiniz?
Ayrıca ilk boş vakitte foto yükleyeceğim, mirrorlinki de sygicle test edip bilgi vereceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 8285
Çok teşekkürler yanıt için, ilk fırsatta deneyeceğim verdiğiniz bu kodu..B6 passat kodlaması farklı
19 can getawaya girip
installation listten
77 telephone kısmına tık koyun
Kaydedin daha sonra menüye bakın 2010 model beyaz kadran olması lazım
Dün 120km uzun yoldan sonra ss bende çalıştı. Sanırım sizinki soğuk havalardan.geçenlerde ekranı taktığımızdan beri start-stop çalışmadığını fark ettik. Ekran ile bir alakası var mı denk mi geldi acaba. Kontrol etmenin bir yolu var mı ?
Ekranda adaptasyon kanalları açık değil, açılabiliyor mu ?
VCDS 12.12.3 sürümü yüklü, Adaptasyon ile bir bağlantısı varmı ?
80₺ ne zamanin fiyati dostum?Hocam ender elektronikte 80 TL ye kodlama ve montaj dahil yaptirmistim bi arayin isterseniz
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yardımınız için çok teşekkür ederim, yukarıda önerdiğiniz kodlamayı yaptım ve işe yaradı, artık gelen aramaları aracın mfd ekranından görebiliyorum. Neredeyse aracım trendline olduğu için ECU yazılımının desteklemediğini düşünmeye başlamıştım. Tekrar sağolun.B6 passat kodlaması farklı
19 can getawaya girip
installation listten
77 telephone kısmına tık koyun
Kaydedin daha sonra menüye bakın 2010 model beyaz kadran olması lazım
Rica ederim güle güle kullanınYardımınız için çok teşekkür ederim, yukarıda önerdiğiniz kodlamayı yaptım ve işe yaradı, artık gelen aramaları aracın mfd ekranından görebiliyorum. Neredeyse aracım trendline olduğu için ECU yazılımının desteklemediğini düşünmeye başlamıştım. Tekrar sağolun.
Hocam montajı kendiniz yaparsanız kodlamayı ücretsiz yaparım. Avrupa yakasındayım. Montaj esnasındav tırnak kırma durumu olabileceği için risk almak istememArkadaslar selam
5" multimedia icin montaj ve kodlama icin yardima ihtiyacim var.
İstanbul anadolu yakasinda bugun ogleden sonra yardimci olabilecek arkadaslar, fiyat bilgisi ve telefon nolar ile msj atabilirlerse sevinirim
Selamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi