5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@ozkan_k aramıza hoş geldiniz. Biz forum olarak araç ayrımı yapmıyoruz. Telefon bilgileri için vag com ile kodlama yapabilirsiniz. 17 instriments üzerinde ayarı vardı.

Teyp ve birkaç ekranın görüntüsünü atabilir misiniz.

@yusuf

Çok teşekkürler, bende vag yok ama sanayide bir arkadaşımda var ve onunla birlikte bağlandık ama benim araç biraz eski (2010) olduğu için sanıyorum ya ben bulamadım yada arayanın numara bilgisini mfd ye taşıyabileceğim kod menüsü benim araçta yok . Sanıyorum sizin araçlarda bu menüden yapılıyor. "Yani aşağıdaki ekran görüntüsünü ben vag ile bulamadım malesef."

Rica etsem, bunu nasıl yapabileceğime dair vag üzerinde tam olarak bir adres verebilir misiniz?

Ayrıca ilk boş vakitte foto yükleyeceğim, mirrorlinki de sygicle test edip bilgi vereceğim.

vag.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf

Çok teşekkürler, bende vag yok ama sanayide bir arkadaşımda var ve onunla birlikte bağlandık ama benim araç biraz eski (2010) olduğu için sanıyorum ya ben bulamadım yada arayanın numara bilgisini mfd ye taşıyabileceğim kod menüsü benim araçta yok . Sanıyorum sizin araçlarda bu menüden yapılıyor. "Yani aşağıdaki ekran görüntüsünü ben vag ile bulamadım malesef."

Rica etsem, bunu nasıl yapabileceğime dair vag üzerinde tam olarak bir adres verebilir misiniz?

Ayrıca ilk boş vakitte foto yükleyeceğim, mirrorlinki de sygicle test edip bilgi vereceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 8285
B6 passat kodlaması farklı

19 can getawaya girip

installation listten 

77 telephone kısmına tık koyun

Kaydedin daha sonra menüye bakın 2010 model beyaz kadran olması lazım

@Utku Lekesiz arkadaşım arabanın start stop çalışmaması sanıyorum soğuk havalardan kaynaklanıyor. bende bir haftadır çalışmadığını farkettim ama bakıyorum yağ sıcaklığı bile göstergede ........ şeklinde çıkıyor. zaten gittiğim 2-3 km yol araba ısınmaya fırsat bulamıyor. teybi taktıktan sonra sıcak havalarda çok kez çalıştoğını iyi biliyorum. uzun yol yapınca da çalıştığını görmüştüm. teyp ile alakası olduğunu sanmam.

Benimde camların kumandadan açılma (comfort Opening) devre dışı kalmıştı . internetten ısmarladığım bilgisayar gelince hemen kodlamasını yaptım açıldı ama çalışmadı, sonra ekrana baktım oraya da gelmemiş, tekrar denedim baktım kodlama olmuş, teybi resetledim kontağı kapatıp 15 saniye bekledim ve bingooo. açma ve kapama sorunsuz çalışıyor.

19 can getawaya girip

installation listten 

Çok teşekkürler yanıt için, ilk fırsatta deneyeceğim verdiğiniz bu kodu..

Bu arada akşam eve gider gitmez teybin fotoğraflarını çektim ve mirrorlinki test ettim. Mirrorlink  Samsung A7 ile bağlantı kuruyor, fakat telefonda mutlaka mirrorlink uyumlu bir apk olması gerekiyor; zira bağlantıdan sonra bu uygulamalarının ikonları ekrana otomotik olarak düşüyor.Eğer mirrorlink uyumlu bir apk yoksa teyp ekranında bunu anlatır bir uyarı çıkıyor. Ben deneme amaçlı iki uygulama indirmiştim biri sygic diğeri glympse auto..Fakat bağlantıdan sonra farkettimki ekrana sadece glympse auto geldi çünkü indirdiğim sygic mirrorlink özellikli değilmiş :( Mirrorlinki destekleyen sygic indirip tekrar denemek gerekiyor..

Glympse auto gayet başarılı olarak konum buldu, ve ekrana yansıttı.Fakat nedense bu programdan çıkıp telefonun menülerini bir türlü ekrana düşüremedim.Bağlantıdan sonra telefon ekranında bağlantının olduğunu gösterir uyarı çıkıyor ve telefon işlevsiz hale geliyor yani bağlantıdan sonra telefonun ekranını açıp menülerine ben ulaşamadım.Belki acemilik belkide cihazlar arası uyumsuzluk neden olabilir bilmiyorum.Aşağıda çektiğim fotoları ekledim, görüntüleri gece vakti çektiğim için biraz karanlık hoş görün..

1-1.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

7.jpg

13.jpg

8.jpg

10.jpg

14.jpg

20161208_193031.jpg

20161208_215236.jpg

1.jpg

20161208_191643.jpg

20161208_191434.jpg

geçenlerde ekranı taktığımızdan beri start-stop çalışmadığını fark ettik. Ekran ile bir alakası var mı denk mi geldi acaba. Kontrol etmenin bir yolu var mı ?

Ekranda adaptasyon kanalları açık değil, açılabiliyor mu ?

VCDS 12.12.3 sürümü yüklü, Adaptasyon ile bir bağlantısı varmı ?
Dün 120km uzun yoldan sonra ss bende çalıştı. Sanırım sizinki soğuk havalardan. :)

Arkadaslar selam
5" multimedia icin montaj ve kodlama icin yardima ihtiyacim var.

İstanbul anadolu yakasinda bugun ogleden sonra yardimci olabilecek arkadaslar, fiyat bilgisi ve telefon nolar ile msj atabilirlerse sevinirim

Selamlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam ender elektronikte 80 TL ye kodlama ve montaj dahil yaptirmistim bi arayin isterseniz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ender elektronikte 80 TL ye kodlama ve montaj dahil yaptirmistim bi arayin isterseniz

80₺ ne zamanin fiyati dostum?
Yinede forumdan bilgili arkadaslar varsa onlar kazansin diye yazdim buraya..
Tşkler

3 hafta gibi bir sure oldu ben taktıralı tek problem randevu verip veremeyeceği

19 can getawaya girip

installation listten 

Yardımınız için çok teşekkür ederim, yukarıda önerdiğiniz kodlamayı yaptım ve işe yaradı, artık gelen aramaları aracın mfd ekranından görebiliyorum. Neredeyse aracım trendline olduğu için ECU yazılımının desteklemediğini düşünmeye başlamıştım. Tekrar sağolun.

Yardımınız için çok teşekkür ederim, yukarıda önerdiğiniz kodlamayı yaptım ve işe yaradı, artık gelen aramaları aracın mfd ekranından görebiliyorum. Neredeyse aracım trendline olduğu için ECU yazılımının desteklemediğini düşünmeye başlamıştım. Tekrar sağolun.
Rica ederim güle güle kullanın

Bende nihayet @skysoblue85 Özgür Hocam'dan aldığım plaka lambasına takılan geri görüş kamerası montajını bitirdim.

İlk olarak çarşamba günü giriştim işe, medya cihazından arka tarafa kabloyu çektim, kamerayı plakalığa taktım ama kablosunu içeri geçirecek delik yoktu. Hemen canlı destek @EMRAH ATTS Emrah Abi mi aradım. Tamponu sökeceksin, sol tarafta park sensörü kabloları için delik var oradan geçireceksin dedi. Bende hem erindim hemde saat geç olduğu için ellemedim. Sonra ki gün Samsun'a gitmem gerekiyordu, gittim işlerimi hallettim akşam 17 civarında Samsun Özön Oto da ki Utku Ustamı aradım durumu anlattım. "Hemen gelirsen halledelim  yarın yapamayız çok yoğun  yarın." dedi. Bastım Özön'e, ben gittim Utku Usta aracı içeri aldı, 3 kişi birden sökmeye başladılar, bagajın içinde sol tarafta ki kaplamayı söktüler ve kabloyu oradan geçirdiler. Geri vitesten almamız gereken elektriği sonradan takılma olan park sensöründen aldılar. Hazır oradayken odisle kodlamasını da yaptılar. Borcum ne kadar dediğimde Utku Usta "Senin güleryüzün yeter Eren'im." deyip gönderdi. Kendisine tekrardan çok teşekkürler. :)  Kodlamasını serviste yapmıştık  ama orada çalışmamıştı. Sonra ki sabah avm otoparkında bir deneyim dedim ve vitesi R'ye takınca kamera görüntüsü geldi ama bir süre sonra gitti. Röle sorunu geldi aklıma, hallederim Amasya'ya gidince dedim. Bugün röleyi taktırdım, yalnız hâlâ ufak bir sorunumuz var, aslında ufak değil gayet güzel bir sorun. Kontağı açıyorum(araç çalışsın veya çalışmayıp yarım kontak pozisyonunda kalsın farketmiyor.) geriye takınca kamera çalışıyor, vitesi R konumundan başka bir konuma alıp tekrar R konumuna alınca devreye girmiyor. Devreye girmesi için kontağı kapatıp tekrar açmam gerekiyor. Yani her kontağı açışımda kameranın 1 defa devreye girme hakkı varmış gibi davranıyor. Videosu aşağıda. 

Video da kameranın odaklayamadığı sırada çıkan yazı da bu. 

Arkadaslar selam
5" multimedia icin montaj ve kodlama icin yardima ihtiyacim var.

İstanbul anadolu yakasinda bugun ogleden sonra yardimci olabilecek arkadaslar, fiyat bilgisi ve telefon nolar ile msj atabilirlerse sevinirim

Selamlar

Hocam montajı kendiniz yaparsanız kodlamayı ücretsiz yaparım. Avrupa yakasındayım. Montaj esnasındav tırnak kırma durumu olabileceği için risk almak istemem :)

Geri
Üst Alt