Павел Макаров
Yeni Üye
Hocam cihazı satabilirsem geçmeyi düşünüyorum. Çözünürlük ve büyük ekran gayet güzel. Gerisi aynı.Arkadaşlar selamlar! 1-2 aydır yurtdışındayım pek uğrayamadım. Bir girdim sayfaya herkes 6,5 inch olana geçiş yapmış Çok sevindim vallahi. Benim gibi ilk 5inch olan ekranı alanlar için geçmeye değer mi ? Ne diyorsunuz?
6,5 hep içimde kalmıştı hocam, araca yakışan en az 6,5 inç teyp, 5" o kadar para verdiğimiz araç için biraz basit duruyor. Ürün fiyat performans olarak da müthiş çok cd dinleme gereği duyulmuyorsa mantıklı.Arkadaşlar selamlar! 1-2 aydır yurtdışındayım pek uğrayamadım. Bir girdim sayfaya herkes 6,5 inch olana geçiş yapmış Çok sevindim vallahi. Benim gibi ilk 5inch olan ekranı alanlar için geçmeye değer mi ? Ne diyorsunuz?
Harekete geçtiniz mi peki navi açıkken. Kesiliyor mu?Herkese günaydın,
Dün google playden 7 günlük deneme süresi olan sygic car navigasyon uygulamasını indirdim ve samsung A7 telefonu ile mirror link üzerinden teybe bağlanarak deneme imkanı buldum. Program gayet güzel çalıştı, hareket halinde de herhangi bir kesilme olmadı, kısacası mirror link üzerinden 5 inc teyp ekranında navigasyon uygulaması stabil olarak çalışıyor.
Kesilmez çünkü o uygulama sertifikaya sahip.Harekete geçtiniz mi peki navi açıkken. Kesiliyor mu?
Merhaba,Harekete geçtiniz mi peki navi açıkken. Kesiliyor mu?