5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Arkadaşlar selamlar! 1-2 aydır yurtdışındayım pek uğrayamadım. Bir girdim sayfaya herkes 6,5 inch olana geçiş yapmış :) Çok sevindim vallahi. Benim gibi ilk 5inch olan ekranı alanlar için geçmeye değer mi ? Ne diyorsunuz?

Arkadaşlar selamlar! 1-2 aydır yurtdışındayım pek uğrayamadım. Bir girdim sayfaya herkes 6,5 inch olana geçiş yapmış :) Çok sevindim vallahi. Benim gibi ilk 5inch olan ekranı alanlar için geçmeye değer mi ? Ne diyorsunuz?
Hocam cihazı satabilirsem geçmeyi düşünüyorum. Çözünürlük ve büyük ekran gayet güzel. Gerisi aynı.

6,5 hep içimde kalmıştı hocam, araca yakışan en az 6,5 inç teyp, 5" o kadar para verdiğimiz araç için biraz basit duruyor. Ürün fiyat performans olarak da müthiş çok cd dinleme gereği duyulmuyorsa mantıklı. 

Herkese merhaba.

Ben Polo 6R aracımda önce 5'' olanı kullandım,çok memnundum ancak ses kalitesindeki düşüş ve radyo çekim kalitesinin düşüşü,üstüne bir de ekranın önceki teybim olan RCD510 dan ufak olması beni soğuttu,sonrasnda 6.5'' olanı temin ettim. Bunlarda da iki tip vardı,biri No Name,biri DESAY marka. Ben Desay olanı tercih ettim çünkü No Name de de tıpkı 5'' versiyonda olduğu gibi ses kalitesinde ve radyo çekiminde düşüş olacağını okudum yurtdışı bazı sitelerde. Gerçekten DESAY marka olanın ses kalitesi diğerine göre çok iyi çıktı. Ancak yine de RCD510 daki tok basları alamadım,ona göre %15 bir düşüş yine var ama rahatsız edici boyutta değil,en önemlisi radyo kalitesi geri geldi,çekimde herhangi bir sorun kalmadı.

Ancak benim bir problemim var. Cihazda yaptığım tüm ayarlar bir sonraki açılışta hatırlanıyor,ses ve ekran ayarlarında,radyo favorilerinde hi çbir sorun yok. Ancak Bluetooth ayarlaım maalesef her seferinde sıfırlanıyor. Eklediğim favori kişiler,arama tonu gibi şeyler her seferinde sıfırlanmış olarak karşıma çıkıyor. Cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüm ancak yine çare olmadı. Var mı acaba aynı sorunu yaşayıp çözüm bulan ?

Herkese günaydın,

Dün google playden 7 günlük deneme süresi olan sygic car navigasyon uygulamasını indirdim ve samsung A7 telefonu ile mirror link üzerinden teybe bağlanarak deneme imkanı buldum. Program gayet güzel çalıştı, hareket halinde de herhangi bir kesilme olmadı, kısacası mirror link üzerinden 5 inc teyp ekranında navigasyon uygulaması stabil olarak çalışıyor.

Herkese günaydın,

Dün google playden 7 günlük deneme süresi olan sygic car navigasyon uygulamasını indirdim ve samsung A7 telefonu ile mirror link üzerinden teybe bağlanarak deneme imkanı buldum. Program gayet güzel çalıştı, hareket halinde de herhangi bir kesilme olmadı, kısacası mirror link üzerinden 5 inc teyp ekranında navigasyon uygulaması stabil olarak çalışıyor.
Harekete geçtiniz mi peki navi açıkken. Kesiliyor mu?

Harekete geçtiniz mi peki navi açıkken. Kesiliyor mu?
Merhaba,

Ben dediğim gibi bağlantıyı yapar yapmaz deneme amaçlı gezintiye çıktım. Yaklaşık 15-20 dakika süresince ana ve ara yollarda dolaştım ve en küçük bir kesilme olmadı. Fakat teyp ekranındaki navigasyonu  takip etmek konumu, sürüş güvenliği bakımından bana pek uygun gelmedi. Ben geçen yaz kendi aracımla  ön cama tutturduğum cep telefonuma kurulu internetten indirdiğim igo navi ile Yunanistan, Makedonya Arnavutluk v.s. Balkan turu yaptım ve hiç bilmediğim memleketlerde yolculuk yaptım, fakat ön camda vantuzlu telefon ekranımla göz temasını kafamı sağa sola eğmeden, gözlerimi yoldan ayırmadan sık sık ve rahatlıkla kurdum. Eğer ön cama tutturulmuş telefon ile değil de teyp ekranı ile yolculuk yapmış olsam bu kadar rahat olamazdım. Sizler ne düşünürsünüz bilemiyorum ama bana pek ergonomik gelmedi..

Arkadaşlar merhaba,

Ben de geçen hafta sipariş etmiştim, bu hafta geldi fakat ben maalesef İstanbul'da oturmuyorum Bursa'dayım ve kablo da yok. Eğer aranızda Bursa'da olup da kablosu olan ve yardım edebilecek veya burada bu işi yapabilen bir yer bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?

Siparişim gelmeden konuya gereksiz yorum yapmamak için daha önce yazmadım ama konuyu açan Orhan Okay arkadaşımıza ve tüm arkadaşlara çok teşekkürler.

Geri
Üst Alt