5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Arkadaşlar merhaba,

Ben de geçen hafta sipariş etmiştim, bu hafta geldi fakat ben maalesef İstanbul'da oturmuyorum Bursa'dayım ve kablo da yok. Eğer aranızda Bursa'da olup da kablosu olan ve yardım edebilecek veya burada bu işi yapabilen bir yer bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?

Siparişim gelmeden konuya gereksiz yorum yapmamak için daha önce yazmadım ama konuyu açan Orhan Okay arkadaşımıza ve tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
Hocam cihazı kendiniz kolayca takabilirsiniz. En fazla birkaç tırnak kırılıyor :)

Bu arada mfa ekranini turkce yaptiktan sonra ekrani Çinceye cevirip tekrar ingilizce yaparsaniz mfa ingilizce oluyo tekrardan :)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam cihazı kendiniz kolayca takabilirsiniz. En fazla birkaç tırnak kırılıyor :)
Takma konusunu bir şekilde yaparım da yazılım atmak için birileri ya da ender elektronik gibi bursada bu işi yapan bir yer lazım olacak, konunun orası sıkıntı benim için, malum kablo yok maalesef bende. Sonuçta takarız ama ODIS ile bir şeyler yapmak gerekmiyor mu?

Takma konusunu bir şekilde yaparım da yazılım atmak için birileri ya da ender elektronik gibi bursada bu işi yapan bir yer lazım olacak, konunun orası sıkıntı benim için, malum kablo yok maalesef bende. Sonuçta takarız ama ODIS ile bir şeyler yapmak gerekmiyor mu?
Hocam siz cihazı takın önce. Bazıları kodlu geliyor. Taktıktan sonra belki tuş takımı ve park sensoru çalışmaz. Onun için bakarız.

Merhaba,

Mib2 üniteyi kendim taktım. Şimdilik sorunlar şunlar:

1. Airbag hatası geliyor, bu en önemlisi.
  2. Direksiyondaki fonksiyon tuşları çalışmıyor.
  3. MFA'da müzik bilgisi yok .
Sorun olmayan şeyler ise tırnak falan kırmadım ve MFA dili Türkçe :)

MFA İngilizce olmuştu fakat airbag hatası gider mi acaba diye eski üniteyi tekrar takıp sonra yine Mib2 üniteye döndüğümde MFA Türkçede kaldı. Sadece MFA dili ile ilgili sorunu olan arkadaşlar şöyle yapabilirler. Önce Mib2'yi takip onun dilini ingilizce yaptıktan sonra tekrar eski üniteyi takıp bir kez arabayı çalıştırdığınızda eski üniteden dili türkçe seçip herşeyi kapattıktan sonra Mib2yi geri takabilirsiniz. Önemli nokta şu; Mib2yi ikinci kez taktıktan sonra bir daha dil değiştirmeyin.

Benim sorunuma gelirsek, bu airbag hatası biraz can sıkıcı, @Feyzal59 arkadaşımız sanırım VCDS ile çözmüştü sorununu, öyle hatırlıyorum, son durum böyle. Vag Com noktaları konusuna bir mesaj bıraktım Bursa'da @Gökhan Bilgin hoca varmış ondan cevap gelirse ben de öyle çözerim artık.

Merhaba,

Mib2 üniteyi kendim taktım. Şimdilik sorunlar şunlar:

1. Airbag hatası geliyor, bu en önemlisi.
  2. Direksiyondaki fonksiyon tuşları çalışmıyor.
  3. MFA'da müzik bilgisi yok .
Sorun olmayan şeyler ise tırnak falan kırmadım ve MFA dili Türkçe :)

MFA İngilizce olmuştu fakat airbag hatası gider mi acaba diye eski üniteyi tekrar takıp sonra yine Mib2 üniteye döndüğümde MFA Türkçede kaldı. Sadece MFA dili ile ilgili sorunu olan arkadaşlar şöyle yapabilirler. Önce Mib2'yi takip onun dilini ingilizce yaptıktan sonra tekrar eski üniteyi takıp bir kez arabayı çalıştırdığınızda eski üniteden dili türkçe seçip herşeyi kapattıktan sonra Mib2yi geri takabilirsiniz. Önemli nokta şu; Mib2yi ikinci kez taktıktan sonra bir daha dil değiştirmeyin.

Benim sorunuma gelirsek, bu airbag hatası biraz can sıkıcı, @Feyzal59 arkadaşımız sanırım VCDS ile çözmüştü sorununu, öyle hatırlıyorum, son durum böyle. Vag Com noktaları konusuna bir mesaj bıraktım Bursa'da @Gökhan Bilgin hoca varmış ondan cevap gelirse ben de öyle çözerim artık.
Hocam airbag hatası vcds ile kolay. Müzik bilgisi gelmeyecek ne yazıkki.

@iasl sökerken dörtlünün altındaki airbag kablosu çıktığı için yok gibi görüyor VCDS yada ODIN'le silinmesi gerekiyor, direksiyon tuşları içinde kodlama lazım. Müzik ise gözükmüyor malesef.

@yusuf @ravendi  evet MFA önemli değil zaten, airbag ile fonksiyon tuşlarını @Gökhan Bilgin ile cumartesi yapacağız inşallah, fonksiyon tuşları için kondlamayı forumda araştırayım ben şimdiden. Çok teşekkürler.

Kontak kapalı iken sökülürse ve monrajı yapılıp soketler takılırsa airbag hatası vermez

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben de dikkat etmeye çalıştım ama soketi takmadan bir kez unutup kontağı açtım üniteyi deneyeyim diye, dalgınlığa geldi.

Arkadaşlar 5 inc bu cihazdan satılıktır. 66.5u aldığım için satıyorum. İlgilenen arkadaş varsa mesaj atabilir.

Geri
Üst Alt