5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Devletimiz yurtdışından alışveriş limitini 75€ dan 30 € ya düşürdü. Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar.
Durmak Yok, yola devam!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar birşey farkettim. Daha önce yazmıştınız, uzaktan kumanda ile camlar kapanıp açılıyordu. Şimdi bu özellik bende gitmiş durumda.

Buna ilaveten yine camlar artık içeriden açarken uzun basınca otomatik kapanıp açılmıyor. İki kademeli olan cam açma artık iki defa elimle ittirsemde kendi kapanmıyor.

Bilmem anlatabildimmi? Bununda kodu var mı ? 

Arkadaşlar birşey farkettim. Daha önce yazmıştınız, uzaktan kumanda ile camlar kapanıp açılıyordu. Şimdi bu özellik bende gitmiş durumda.

Buna ilaveten yine camlar artık içeriden açarken uzun basınca otomatik kapanıp açılmıyor. İki kademeli olan cam açma artık iki defa elimle ittirsemde kendi kapanmıyor.

Bilmem anlatabildimmi? Bununda kodu var mı ? 
Herhangi bir kodlama yaptınız mi araca. Eğer yapmadı iseniz tuşları 10sn çekik tutun kapandıktan sonra reset için

6,5 inç Radyo Nasıl kodlu mi? VCDS veya ODIS? Almanya'dan geliyorum. Çeviri için özür dilerim.

Everything works fine. The only thing is that sometimes you have to code with vcds or odis, but on seller's page there is the extra codings. Mfa screen becomes English, it could be solved with coding though.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

Çin'den aldığım 6.5 inç medya cihazı bu hafta elime geçmişti bugünde sanayide sıradan bir teyipçiye taktırdım.

Cihazı aşağıdaki satıcıdan almıştım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.

https://tr.aliexpress.com/item/Car-Radio-6-5-inch-MIB-USB-SD-bluetooth-For-VW-Golf-7-MK7-Passat-B8/32771835663.html?spm=2114.13010608.0.0.7kbmaI&detailNewVersion=&categoryId=200000299

Öncelikle cihaz gerçekten çok kaliteli diyebilirim.Eski normal medya cihazının varsa kesinlikle değişmenizi öneririm. Cihazı taktığımda şarkı geçme, sessize alma tuşları hiç bir kodlama yapmadan açık olarak geldi.Ayrıca sağ tuşlarda bulunan sesli komut tuşuda sorunsuz çalışıyor.Sesli komut tuşuna basınca telefonunuz iphone ise Siri'yi çağırıyor.Ve komut vererek arama yapabiliyorsunuz.Ancak gelen çağrıyı yanıtlama tuşu aktif değil oda vcds ile halloluyormuş Yusuf hocamın dediğine göre.Aracımda park sensörü olmadığı için test edemedim.Bir eksi tarafıda yol bilgisayrıda ingilizce oldu malesef ama oda vcds ile halloluyormuş.Şimdilik tecrübelerim bu kadar. :)

Hocam aramayi direksiyondan cevaplamak icin mfa da telefon ekranindayken dener misiniz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt