Ben VCDS ve ODIN ile yaptım ama tekrar tekrar eksik dosya söylüyor programı çalıştı. Eğer özel bir sürümü bir şekilde var?6.5 VCDs ist gut, aber es kann nicht für jetzt codieren. Es kann mit ODIs codieren. Ekli dosyayı görüntüle 8477
You cant do coding with vcds. You need odis.With ODIS I get the same message that a diagnostic file is missing. VCDS 16.8.3 ODIS 3.0.3
Ekli dosyayı görüntüle 8481
Merhaba, MFA`nın ingilizce olması yeni ünitenin dilini değiitirdiğin için oluyor, eski üniteyi takıp dili türkçe seçip tekrar yeni üniteyi takarsan MFA da türkçeye döner, daha sonra yeni üniteden bir daha dil değiştirmezsen sorun olmaz, çünkü MFA ünitenin dilini takip eder, kodlama yapma şansın olmazsa bunu yapabilirsin.Merhaba arkadaşlar,
Çin'den aldığım 6.5 inç medya cihazı bu hafta elime geçmişti bugünde sanayide sıradan bir teyipçiye taktırdım.
Cihazı aşağıdaki satıcıdan almıştım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.
https://tr.aliexpress.com/item/Car-Radio-6-5-inch-MIB-USB-SD-bluetooth-For-VW-Golf-7-MK7-Passat-B8/32771835663.html?spm=2114.13010608.0.0.7kbmaI&detailNewVersion=&categoryId=200000299
Öncelikle cihaz gerçekten çok kaliteli diyebilirim.Eski normal medya cihazının varsa kesinlikle değişmenizi öneririm. Cihazı taktığımda şarkı geçme, sessize alma tuşları hiç bir kodlama yapmadan açık olarak geldi.Ayrıca sağ tuşlarda bulunan sesli komut tuşuda sorunsuz çalışıyor.Sesli komut tuşuna basınca telefonunuz iphone ise Siri'yi çağırıyor.Ve komut vererek arama yapabiliyorsunuz.Ancak gelen çağrıyı yanıtlama tuşu aktif değil oda vcds ile halloluyormuş Yusuf hocamın dediğine göre.Aracımda park sensörü olmadığı için test edemedim.Bir eksi tarafıda yol bilgisayrıda ingilizce oldu malesef ama oda vcds ile halloluyormuş.Şimdilik tecrübelerim bu kadar.
Merhaba teşekkür ederim hocam tavsiyeniz içinMerhaba, MFA`nın ingilizce olması yeni ünitenin dilini değiitirdiğin için oluyor, eski üniteyi takıp dili türkçe seçip tekrar yeni üniteyi takarsan MFA da türkçeye döner, daha sonra yeni üniteden bir daha dil değiştirmezsen sorun olmaz, çünkü MFA ünitenin dilini takip eder, kodlama yapma şansın olmazsa bunu yapabilirsin.
With ODIS I always get the error that a diagnostic file is missing and I should update the program. The program is already up to date.You cant do coding with vcds. You need odis.
Do you have odis error?
O duruma göre değişiyor hocam takılırsa cihaz parası kadar para veren de var. Hiç takılmadan gelen de.Bu urunun gumruk islemleri nasil oluyor? Takiliyor mu? Vergi alinirsa neye gore aliniyor?
Do u have screenshot?With ODIS I always get the error that a diagnostic file is missing and I should update the program. The program is already up to date.
Hocam merhaba, sesli komutu denedinmi? iphone için konuşuyorumn. Siriyle irtibat kuruyormu ? Bende olmmuyor çünkü.Merhaba arkadaşlar,
Çin'den aldığım 6.5 inç medya cihazı bu hafta elime geçmişti bugünde sanayide sıradan bir teyipçiye taktırdım.
Cihazı aşağıdaki satıcıdan almıştım ve hiç bir sorunla karşılaşmadım.
https://tr.aliexpress.com/item/Car-Radio-6-5-inch-MIB-USB-SD-bluetooth-For-VW-Golf-7-MK7-Passat-B8/32771835663.html?spm=2114.13010608.0.0.7kbmaI&detailNewVersion=&categoryId=200000299
Öncelikle cihaz gerçekten çok kaliteli diyebilirim.Eski normal medya cihazının varsa kesinlikle değişmenizi öneririm. Cihazı taktığımda şarkı geçme, sessize alma tuşları hiç bir kodlama yapmadan açık olarak geldi.Ayrıca sağ tuşlarda bulunan sesli komut tuşuda sorunsuz çalışıyor.Sesli komut tuşuna basınca telefonunuz iphone ise Siri'yi çağırıyor.Ve komut vererek arama yapabiliyorsunuz.Ancak gelen çağrıyı yanıtlama tuşu aktif değil oda vcds ile halloluyormuş Yusuf hocamın dediğine göre.Aracımda park sensörü olmadığı için test edemedim.Bir eksi tarafıda yol bilgisayrıda ingilizce oldu malesef ama oda vcds ile halloluyormuş.Şimdilik tecrübelerim bu kadar.
6.5 ekranda siri sorunsuz. 5 incde android sorunsuz siri sorunluydu. Burada ikisi de sorunsuzHocam merhaba, sesli komutu denedinmi? iphone için konuşuyorumn. Siriyle irtibat kuruyormu ? Bende olmmuyor çünkü.
Hocam odis kablosu aldım 300tl civarına. Bende de araç passat onu değiştirmeye çalışacağım. Tahminim değişeceği yönünde.@yusuf Hocam artık ekrandaki aracın golf olduğu versiyonları çıkmış sanırım. Ya da ilk gelen cihazlardaki araç değiştiriliyor mu?
Ayrıca sesli komut tuşuna bastığımda android'in samsung çakma siri'si aktik oluyor. Burada bir arkadaştan gördüğüm kadarıyla google yeni sesli komut kısmını açılıyor. Onun nasıl seçiyoruz, yani samsung'un ki değil, google'ın kinin açılmasını?