fcsrn
Moderatör
Hocam delay box takmazsanız elektriği geri vitesten değil 12V soketten almanız lazım. O şekilde sağlıklı çalışıyor ama kameranın ledleri sürekli aktif olur.@fcsrn hocam teşekkür ederim, peki geriye takıp , geriden çıkınca vites hata veriyor mu? Ve hatayı kapatınca gittiğin yerde park ederken kamera devreye giriyomu yoksa kontak kapatıp acmakmi gerekiyo?
Ona dahil değildir hocam. Sadece onun için fiyat alabilirsiniz.@yusuf Hocam nekadar maliyeti oluyo bunu açtırmak için? Ender geçen aramistim 200 ile dediler montaja, onun içine dahilmi bu kodlama? Hareket halinde çalışma olayını halletmek lazım [emoji4]
Ona dahil değildir hocam. Sadece onun için fiyat alabilirsiniz.@yusuf Hocam nekadar maliyeti oluyo bunu açtırmak için? Ender geçen aramistim 200 ile dediler montaja, onun içine dahilmi bu kodlama? Hareket halinde çalışma olayını halletmek lazım [emoji4]
Hocam bu konuda bahsi geçen ekrandan aldıysanız ne yazık ki Türkçe seçeneği yok. Sadece mfa ekranını Türkçe yapabilirsiniz.Slm hocam burada yeniyim.Bir tane RCD 330 cihaz aldım Türkçe kullanma sanşım varmı(yani dil yüklenebiliyormu?)Ve nasıl yüklenir!Yardımcı olabilirmisiniz?Teşekkürler...
Device box denilen ürün röle zaten birtane röle alıp bağlanacak o kadarArkadaşlar herkese merhaba, uzun zamandır takip ediyorum bu konuyu, benimde yardıma ihtiyacım var. Aracim 2012 polo 1.2 tdi trendline. Bende Patrickten alacaktım fakat iki soru sordum diye başkasından al dedi. Bende keith isimli satıcıdan bu cihazı ve kamerayı aldım. Istanbul avcilardayim, Geri görüş kamerası düzgün çalışsın istiyorum. Taktiran arkadaşların önerilerini bekliyorum. Time Delay Device Box olmadan taktıran varmi?
Ekli dosyayı görüntüle 8689
Ekli dosyayı görüntüle 8690
Hocam, kameranın aynısından bende de var. Şuan time delay box yok. Röle bağlı sadece, elektriği 12v dan aldım. Kamera ışığı sürekli yanıyor. time delay box olmadan nasıl çözülüyor anlatırsanız bende çözeyim. Dediğim gibi röle var bende.Device box denilen ürün röle zaten birtane röle alıp bağlanacak o kadar
Röle bağlı olmuş olsa kameranın ışığı sürekli yanmaz bi terslik varHocam, kameranın aynısından bende de var. Şuan time delay box yok. Röle bağlı sadece, elektriği 12v dan aldım. Kamera ışığı sürekli yanıyor. time delay box olmadan nasıl çözülüyor anlatırsanız bende çözeyim. Dediğim gibi röle var bende.
Bildiğim kadarı ile röle parazit için, delay box ise geriden çıkardıktan sonra 10 s daha devrede kalması için.