5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

@oryx Hocam boşunamı sipariş ettim yani $28 bide ? Bende bagajda 12v yok. Bide başka sorunlar içinde iyiymiş bu time delay, ekran geçişi falan.

Moderatör tarafında düzenlendi:

@yusuf Hocam gerek yoksa time delayi napıcaz :)  Patrickden iade isteyelim, boşuna para verdirtti :D  

@oryx Hocam boşunamı sipariş ettim yani $28 bide ? Bende bagajda 12v yok. Bide başka sorunlar içinde iyiymiş bu time delay, ekran geçişi falan.
Sipariş verilmiş ise sorun yok alınmış alınmıştır polo 6r da  sigorta kutusundan 12 v almanız yeterli

Merhaba Arkadaşlar,

Benim de kafama bir kaç soru takıldı, tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Araçta bulunan lastik basınç sensörü bu cihazla birlikte devre dışı mı kalıyor, eğer kalmıyorsa basınç değişikliği sonucu uyarı mesajı gelirse ikaz lambasını nasıl söndüreceğiz? Ayrıca Ender;  bu cihaza, nakitte 700tl + montaj + kodlama şeklinde fiyat verdi. Bu cihazı (6,5" MIB2) taktırmayı düşünüyorum forumda dost işi yapacak biri var mı? Selamlar.

@oryx Öyle tabi hocamda 15 lira nerde, 100 lira nerde :)  Bu arada telefon getircek abim yurt dışından iphone 6s, mirrorlink çalışırmı iphone 6s'de? Video oynatma, navi gibi uygulamalar htc'de güzel çalışıyor anladığım kadarıyla. Iphone ile napabiliyoruz? 

@oryx Öyle tabi hocamda 15 lira nerde, 100 lira nerde :)  Bu arada telefon getircek abim yurt dışından iphone 6s, mirrorlink çalışırmı iphone 6s'de? Video oynatma, navi gibi uygulamalar htc'de güzel çalışıyor anladığım kadarıyla. Iphone ile napabiliyoruz? 
Sağlık olsun,mirrorlink android ile çalışmakta ios ile destek malesef yok

@oryx Android olan her telefon oluyo yani? Peki neler yapabiliyorum androidle sorun yaşamadan? Ona göre telefon alıcam hocam, ondan soruyorum, kusuruma bakmayın :)  

Hareket halindeyken kesilme olayı devam etmekte.bunun için ender veya doğusun yolunu tutmak gerek

Merhaba Arkadaşlar,

Benim de kafama bir kaç soru takıldı, tecrübesi olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. Araçta bulunan lastik basınç sensörü bu cihazla birlikte devre dışı mı kalıyor, eğer kalmıyorsa basınç değişikliği sonucu uyarı mesajı gelirse ikaz lambasını nasıl söndüreceğiz? Ayrıca Ender;  bu cihaza, nakitte 700tl + montaj + kodlama şeklinde fiyat verdi. Bu cihazı (6,5" MIB2) taktırmayı düşünüyorum forumda dost işi yapacak biri var mı? Selamlar.
Hocam menüde lastik için yer var. Devre dışı kalmıyor.

Aslında bu teybin araç üzerinde gelen teypten farklarını tam olarak listeleyen bir yazı veya inceleme videosu olsa kafadaki soru işaretleri tam olarak giderilmiş olacaktır. 

@ucozer hocam ben 6.5 luk ekranın menülerini vs. video ile çekeyim. Sizde 5 inçlik olanın videosunu çekin gönderin karşılaştırma yapalım olur mu ?  :)  

@yusuf hocam zaten orjinal 5 ile bu ekranların farkından bahsediyor sanırım Uğur bey, bende bilmiyordum alırken ama ne kadar kötü olabilir mantığıyla aldım, pişman mıyım? ASLA :)  

Geri
Üst Alt