5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Radyo ve kamerayı Patrick'ten aldım. Ankara'da Ali Delen montajı yaptı. Elektriği geri vitesten aldı, kameranın ledleri sadece geri vitesteyken yanıyor yani aslında rölelik bi sıkıntı yok fakat ekrana bi türlü görüntü gelmiyor. Kodlamalar da yapıldı herhangi bir eksik yok görünürde ama görüntüyü getiremedik. Patrick ile konuştum Kasım ayında yeni bi kamera gönderirim dedi ama hiç bişey gönderdiği yok. Artık en son whatsapp konuşmalarında Aliexpress'te şikayet açacağımı söyledim, foruma da yazacağımı belirttim fakat Patrick efendiden hiçbir ses seda yok mesajları okuyor cevap vermiyor. Ben aldığımda o time delay device da yoktu satışta şimdi onu eklemiş. İnsan bari onu gönderir bu herifte hiç ses seda yok. @eakdal ın da geçmiş yazılarda belirttiği gibi zaten başkasından al demiş. Anlatmak istediğim bu Patrick özellikle kamera konusunda güvenilir değilan anlaşılan. @fcsrn Kamera bağlantısında kullandığınız röle nasıl bir röle özelliği nedir, nasıl bulabilirim? Bir de en çok kafama takılan geri vitese takınca ekranda herhangi bir değişiklik olmuyor. En azından bi siyah ekran olmalı görüntü gelmemeli o bile olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Radyo ve kamerayı Patrick'ten aldım. Ankara'da Ali Delen montajı yaptı. Elektriği geri vitesten aldı, kameranın ledleri sadece geri vitesteyken yanıyor yani aslında rölelik bi sıkıntı yok fakat ekrana bi türlü görüntü gelmiyor. Kodlamalar da yapıldı herhangi bir eksik yok görünürde ama görüntüyü getiremedik. Patrick ile konuştum Kasım ayında yeni bi kamera gönderirim dedi ama hiç bişey gönderdiği yok. Artık en son whatsapp konuşmalarında Aliexpress'te şikayet açacağımı söyledim, foruma da yazacağımı belirttim fakat Patrick efendiden hiçbir ses seda yok mesajları okuyor cevap vermiyor. Ben aldığımda o time delay device da yoktu satışta şimdi onu eklemiş. İnsan bari onu gönderir bu herifte hiç ses seda yok. @eakdal ın da geçmiş yazılarda belirttiği gibi zaten başkasından al demiş. Anlatmak istediğim bu Patrick özellikle kamera konusunda güvenilir değilan anlaşılan. @fcsrn Kamera bağlantısında kullandığınız röle nasıl bir röle özelliği nedir, nasıl bulabilirim? Bir de en çok kafama takılan geri vitese takınca ekranda herhangi bir değişiklik olmuyor. En azından bi siyah ekran olmalı görüntü gelmemeli o bile olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam siyah ekran gelmiyorsa ali delen arkadaş kodlamayı beceremedi

Yusuf Abinin dediği gibi kodlamayı becerememiş anlaşılan. :)

Röle valla bende bilmiyorum elektrikçi bağladığı için. Ne desem yalan olur. 

@yusuf @fcsrn kodlamayı kendim de denedim yaptım ama olmuyor valla. Patrick kamera göndereceğini söyledi, sıkıntı ondan olabilir demişti ama Kasım'dan bu yana ses çıkmadı. Ama bugün Patrick e artık resti çektim kaç aydır cevap bile yazmıyordu. Bugün de cevap vermezsen aliexpress te şikayet açarım, forumda da arkadaşlara kötülerim diyince yeni kamerayı postaya verdi.   8D

Moderatör tarafında düzenlendi:
@yusuf @fcsrn kodlamayı kendim de denedim yaptım ama olmuyor valla. Patrick kamera göndereceğini söyledi, sıkıntı ondan olabilir demişti ama Kasım'dan bu yana ses çıkmadı. Ama bugün Patrick e artık resti çektim kaç aydır cevap bile yazmıyordu. Bugün de cevap vermezsen aliexpress te şikayet açarım, forumda da arkadaşlara kötülerim diyince yeni kamerayı postaya verdi.  
Hocam kamera kodlaması için ne yaptınız. Kamera olmasa dahi siyah ekran gelir.

@yusuf Hocam Patrick bunu gönderdi biz de o şekilde kodladık. Acaba bize yanlış bi kod mu gönderdi ki?

kodlama.jpg

@yusuf Hocam Patrick bunu gönderdi biz de o şekilde kodladık. Acaba bize yanlış bi kod mu gönderdi ki?
/monthly_2017_01/kodlama.jpg.1c17b05be74fc6fa660cc548ca6bba6e.jpg
4 14 olacak demiş yaptınız mı yoksa 4 olarak mı bıraktınız. Byte 19 bit 4 işaretlenecek. Resimde işaretli değil. Bunu yaptıktan sonra cihazı kapat tuşu ile resetleyin.

@yusuf yaptım hocam 14 şu an o fotoğrafı Patrick temsili gönderdi zaten. Acaba 14 yanlış bi kod mu? Kodun doğrusunu nasıl öğrenebiliriz?

@Anilatay Adaptation üzerinden park sensörünü kapatıp tekrar deneyebilir misiniz? Benim park sensörü çakışma yaptığı için sizin gibi kamera görüntüsü ekrana gelmedi.

@yusuf fotoğrafları ekledim. Fotoğrafı geri vitesteyken ki ekranı gösterebilmek için çektim 

IMG_0442.JPG

IMG_0444.JPG

IMG_0445.JPG

@yusuf fotoğrafları ekledim. Fotoğrafı geri vitesteyken ki ekranı gösterebilmek için çektim 
/monthly_2017_01/IMG_0442.thumb.JPG.fb410c2643493818924d6157bcc7bc7f.JPG
/monthly_2017_01/IMG_0444.thumb.JPG.8f5a14e2607d5c392edd9a60f792485b.JPG
/monthly_2017_01/IMG_0445.thumb.JPG.664b403a99576a5982cec79c33b73020.JPG
Hocam çok ilginç bir durum sizinkisi. İlk defa karşılaşıyorum. Kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

Geri
Üst Alt