Radyo ve kamerayı Patrick'ten aldım. Ankara'da Ali Delen montajı yaptı. Elektriği geri vitesten aldı, kameranın ledleri sadece geri vitesteyken yanıyor yani aslında rölelik bi sıkıntı yok fakat ekrana bi türlü görüntü gelmiyor. Kodlamalar da yapıldı herhangi bir eksik yok görünürde ama görüntüyü getiremedik. Patrick ile konuştum Kasım ayında yeni bi kamera gönderirim dedi ama hiç bişey gönderdiği yok. Artık en son whatsapp konuşmalarında Aliexpress'te şikayet açacağımı söyledim, foruma da yazacağımı belirttim fakat Patrick efendiden hiçbir ses seda yok mesajları okuyor cevap vermiyor. Ben aldığımda o time delay device da yoktu satışta şimdi onu eklemiş. İnsan bari onu gönderir bu herifte hiç ses seda yok. @eakdal ın da geçmiş yazılarda belirttiği gibi zaten başkasından al demiş. Anlatmak istediğim bu Patrick özellikle kamera konusunda güvenilir değilan anlaşılan. @fcsrn Kamera bağlantısında kullandığınız röle nasıl bir röle özelliği nedir, nasıl bulabilirim? Bir de en çok kafama takılan geri vitese takınca ekranda herhangi bir değişiklik olmuyor. En azından bi siyah ekran olmalı görüntü gelmemeli o bile olmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.