5 inç yeni Mib 2 MirrorLink ünite taktırdım. Tecrübelerim...

Merhabalar, kullanmakta olduğum 5 inc  teyp de düşük bir seste müzik dinlerken bile bluetooth  üzerinden bir arama geldiğinde,  teypde çalan  gelen arama melodisi aşırı yüksek ses ile çıkıyor, resmen insan irkiliyor, bunu ayarlamanın bir yolu var mıdır, ben menülerde dolaştım ama birşey göremedim. Çözümü varsa paylaşırsanız memnun olurum, herkese iyi akşamlar..

Merhabalar, kullanmakta olduğum 5 inc  teyp de düşük bir seste müzik dinlerken bile bluetooth  üzerinden bir arama geldiğinde,  teypde çalan  gelen arama melodisi aşırı yüksek ses ile çıkıyor, resmen insan irkiliyor, bunu ayarlamanın bir yolu var mıdır, ben menülerde dolaştım ama birşey göremedim. Çözümü varsa paylaşırsanız memnun olurum, herkese iyi akşamlar..

Zil sesi seçimi vardı. Bir de arama gelince ses kısmaya basar mısınız hocam. Belki kısılır ve kayıtlı kalır

Zil sesi seçimi vardı. Bir de arama gelince ses kısmaya basar mısınız hocam. Belki kısılır ve kayıtlı kalır
@Yusuf çok teşekkürler, ben sanırım farklı bir yolunu buldum, aşağıdaki menüden sesin başlangıç seviyesini ayarlayabiliyoruz. Ayrıca bizim Patrick den aldığım 5 inc lik üniteye yine  Patrick den aldığım geri görüş kamerasını bağladık bugün. Hatta kameranın tutturulduğu plaka aydınlatma lambasının içine passat B7 deki dipsiz ampullerden taktık. Böylece iki plaka aydınlatma lambası da çalışır hale geldi. (patrick den gelen plakalık içinde herhangi bir led yada ampül yoktu yani o haliyle taksaydım plakalıkta sadece tek bir aydınlatma lambası çalışacaktı. Şimdi her ikisi de çalışıyor .

Ayrıca geri görüş kamerasını bağlayıp görüntü alamayan bir arkadaş vardı, sorunu çözdü mü bilmiyorum ama bizim montajdan sonra da aynı problem yaşandı yani görüntü ekrana bir türlü gelmedi. Kodlamayı, bağlantıları defalarca kontrol ettik, reset attık aç kapa vs ne yaptıysak fayda etmedi. En sonunda Harun ustam teybin arkasından beslemesini söküp, biraz bekletip tekrar taktı ve görüntü ekrana düştü. Benzer bir sorun yaşayan olursa çözüm için faydası olur amacıyla paylaşmak istedim.

Herkese iyi akşamlar..

20170128_145853.jpg

20170128_150405.jpg

b7 lamba duy.jpg

Arkadaşlar merhaba,

Aracım bugün start-stop arızası verdi bu üniteyle alakası olabilir mi servise götüreceğim sıkıntı çıkarır mı?

Hocam akşam tekrar çalıştırıp dışarı çıktım herhangi bir hata vermedi anlık olmuş sanırım anlamadım sebebini. Akü durumu %90 duruyor.
Ünitenin akuye hicbir etkisi yok. Servise giderseniz de cihaz ile alakalı birşey söylemeyin.

Ben servise 5inch olan modelle verdim. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Farketmiyorlar zaten, farketseler de ürün vw ürünü sonuçta

@fcsrn Hocam güle güle kullanın. Telefon modeli ne? Hareket halinde navi ve video çalışıyor mu? 

Moderatör tarafında düzenlendi:
@fcsrn Hocam güle güle kullanın. Telefon modeli ne? Hareket halinde navi ve video çalışıyor mu? 
Teşekkürler Hocam. Telefonum Sony Xperia Z1, aslında eskidi değiştirmeyi düşünüyorum ancak 1500 bandında Xperia modellerinde Mirrorlink uyumu olan bulursam alacağım. :D  Yoksa kullanırım bir süre daha. 

5km/h hıza kadar açık kalıyor ancak sonrasında güvenlik sebebiyle kapatıyor ekranı, durduğunuz otomatik geri açıyor. Ay sonu malum, internet paketim bittiği için naviyi deneyemedim ama videoyu gayet stabil izleyebiliyorum. Dururken tabi ki. :)  

@fcsrn Ender'in sitesinde z3 ile hareket halinde de izleniyor yazmışlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt